GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

5-6 septembrie - Odorheiu Secuiesc
Modelare zahăr/isomalt tras, suflat şi turnat
4 locuri libere
7-8 septembrie - Odorheiu Secuiesc
Mini-torturi franţuzeşti
4 locuri libere
20-21 septembrie - Odorheiu Secuiesc
Torturi de nuntă
5 locuri libere
20-21 septembrie - Sinaia
Platouri reci - MODUL 2
26-27 septembrie - Odorheiu Secuiesc
Patiserie franţuzească
5 locuri libere
Octombrie - Odorheiu Secuiesc
Deserturi şi torturi monoporţii
Octombrie - Odorheiu Secuiesc
Macarons şi Candy Bar
14-15 noiembrie - Odorheiu Secuiesc
Sculptură în fructe şi legume - începători şi avansaţi

Poate cele mai impresionante decoraţii şi piese artistice de cofetărie sunt cele obţinute prin tehnica tragerii, turnării şi suflării în zahăr sau Isomalt, un derivat al zahărului cu aplicaţii variate în cofetărie. În perioada 5-6 septembrie la Odorheiu Secuiesc puteţi învăţa această tehnică inedită la cursul de modelat Isomalt. La acest modul puteţi însuși tehnicile realizării celor mai impresionante decoraţii, elemente florale şi sculpturi artistice având ca materie primă exclusiv Isomaltul. Veţi învăţa să topiţi materia primă la temperatura optimă şi să îl prelucraţi prin tragere pentru a-i conferi un aspect mătăsos şi sidefat, dar şi să o modelaţi la…
Cel mai nou modul, Mini-torturi franţuzeşti va fi organizat în perioada 7-8 septembrie 2016, la Odorheiu Secuiesc. La acest curs practic participanţii vor pregăti 10 torturi mici de mai multe forme (cerc, dreptunghiular, oval etc.) folosind numai ingrediente naturale, uşor accesibile în România. Torturile vor fi ornate cu decoruri de ciocolată artizanală. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Cofetarii dornici de a se perfecţiona în tehnica realizării torturilor de nuntă sunt aşteptaţi în perioada 20-21 septembrie la Odorheiu Secuiesc, la un nou curs intensiv specializat care urmăreşte realizarea torturilor adaptate la exigenţele clienţilor şi la tendinţele din domeniu. Tehnicile de lucru prezentate şi experimentate practic de cursanţi au în vedere atât gustul produselor cât şi decoraţiile şi caracterul natural. Învățați cum să vă surprindeți clienții cu decorațiunii comestibile spectaculoase, torturi însiropate și etajate corect, acoperite cu pastă de zahăr. Pe machete individuale, fiecare cursant va exersa tehnici de decorare a torturilor: dantele, royal icing, pictură etc., realizarea decoraţiilor…
Succesul pe care l-a avut în rândul cursanților noștri cursul de preparate reci ne-a îndemnat să continuăm cu un nou modul dedicat acestor platouri festive. Am pregătit așadar o nouă serie de rețete inovatoare pe care cursanții să le învețe la nivel practic, în decursul a două zile intensive de pregătire, care vor avea loc în perioada 20-21 septembrie, la Sinaia. Formatorul, un chef de succes internaţional, va asista participanții în pregătirea tuturor rețetelor propuse, asigurându-se că modul de lucru însușit este cel corect, iar rezultatele vor fi cele așteptate. La curs aveţi ocazia de a învăţa să obţineţi platouri…
Croissantele rapide sunt pur şi simplu uimitoare. Crocante pe exterior, cu unt, pufoase în interior, sunt perfecte pentru micul dejun sau o gustare. După mai multe module de brutărie artizanală – pâine şi produse de patiserie, organizăm modulul de Patiserie franţuzească în perioada 26-27 septembrie, la Odorheiu Secuiesc. Participanţii vor învăţa să realizeze peste 20 de sortimente ale patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu umplutură sărată şi dulce, ecler, dar şi baguette pentru sandviş.   Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Revine cursul intensiv dedicat sculpturii în legume şi fructe care vă ajută să deveniţi artişti în decorarea preparatelor culinare. Participanţii vor învăţa să obţină astfel mai multe tipuri de flori, frunze şi alte forme specifice, dar şi să graveze în legume litere şi alte însemne grafice. Următoarea ediţie a cursului de sculptură în legume şi fructe se va desfăşura în perioada 14-15 noiembrie. Cursul este adresat atât începătorilor cât şi pentru cei avansaţi. Folosind ca materie primă legume de sezon accesibile precum dovleacul, sfecla, ţelina, morcovul sau ridichea albă, cursanţii vor învăţa în numai 2 zile să realizeze compoziţii florale şi…
Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo şi firma Boro-Info, în toamna aceasta, va organiza o serie nouă de cursuri practice pentru brutari, cofetari şi brutari. Înscrieţi-vă din timp la cele mai noi cursuri practice:
Pagina 1 din 17

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×