GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

22-23 februarie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Ciocolaterie artizanală
1 loc liber
28-29 martie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Deserturi franţuzeşti
30-31 martie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Torturi consacrate
4-5 aprilie 2017 - Brasov
Platouri culinare reci
18-19 aprilie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Bucătărie creativă
Detalii în curând
24-25 aprilie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Mini-torturi franţuzeşti
26-27 aprilie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Deserturi şi torturi monoporţii
8-9 mai 2017 - Odorheiu Secuiesc
Patiserie franţuzească
9-10 mai 2017 - Brasov
Mese festive - Preparate calde din carne de pasăre
10-11 mai 2017 - Odorheiu Secuiesc
Brutărie artizanală
22-23 mai 2017 - Odorheiu Secuiesc
Macarons şi Candy Bar
24-25 mai 2017 - Odorheiu Secuiesc
Torturi şi deserturi dietetice
29-30 mai 2017 - Odorheiu Secuiesc
Deserturi de bucătărie

Pralinele, trufele, bomboanele cu sau fără umpluturi, toate realizate manual, prin tehnici artizanale şi ingrediente de calitate atrag numeroşi clienţi aflaţi în căutarea unor delicatese gustoase şi originale, iar marjele de profit ale acestor produse nu sunt deloc neglijabile. Cu investiţii minime în ustensile şi accesorii şi absolvind un curs practic de numai 2 zile, puteţi învăţa să realizaţi zeci de produse din ciocolată care pot spori afacerea dumneavoastră. Înţelegerea proprietăţilor fiecărui sortiment de ciocolată, temperarea, turnarea, umplerea, îmbrăcarea, modelarea şi decorarea pralinelor şi bomboanelor pot fi însuşite în urma unui curs intensiv, alături de un cofetar experimentat sosit din…
O noutate este cursul dedicat deserturilor franțuzești, produse foarte apreciate în cofetăriile europene. Acest tip de deserturi urmează tendințe de gust și design specifice cofetăriei franțuzești, surprinzând clienții cu gusturi originale, obținute prin combinația unor creme moi, a unor blaturi inedite, și a unor cuverturi lucioase. Deserturile pot avea consistență lichidă sau gelifiată și diverse straturi - tare, moale, sau crocant, cu fructe sau cu ciocolată. Ingrediente naturale, disponibile cu ușurință în România, fac posibilă introducere acestor produse pe piața autohtonă, iar un cofetar european premiat la nivel mondial este pregătit să îi învețe pe cofetarii români să realizeze astfel…
La cursul de torturi consacrate, între 30-31 martie, la Odorheiu Secuiesc, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca 15 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert Pădurea…
Platourile culinare sunt o modalitate bună de a impresiona clienţii restaurantelor, acestea devenind tot mai prezente nu numai în marile unităţi HoReCa, ci şi în moteluri, pensiuni sau restaurante mai mici. La cursul dedicat platourilor culinare reci puteţi învăţa în doar 2 zile, alături de un maestru bucătar talentat, să obţineţi preparate apetisante şi să le montaţi într-un mod cât mai atractiv. La cursul ce se va desfăşura între 4-5 aprilie la Braşov, aveţi ocazia de a învăţa să obţineţi platouri de preparate reci, de la procesarea ingredientelor şi prepararea alimentelor de bază, la combinarea şi montarea lor într-un mod…
  În luna februarie Asociaţia Pangastro organizează două cursuri practice în colaborare cu un maestru bucatăr şi un maestru cofetar din străinătate: preparate vegane (13-14 februarie) şi ciocolaterie artizanală (22-23 februarie). Cursurile sunt spirijinite de: Nordic Import Export CO, Azaria Food Srl şi revistele Brutarul Cofetarul şi Gastromedia!     La cursul de preparate vegane, între 13-14 februarie la Odorheiu Secuiesc, participanții vor primi inițiere în secretele preparatelor vegane, care se realizează doar cu ingrediente vegetale, fără carne, pești, lactate și ouă. Se vor lucra doar cu legume, fructe, ciuperci, alge, cereale, tempeh și mirodenii – ingrediente perfect potrivite chiar…
Numărul persoanelor care adoptă un stil de viață vegetarian sau vegan este în creștere continuă la nivel mondial. Adaptarea restaurantelor pentru a primi și oaspeți vegetarieni, vegani sau care țin postul religios creștin poate să devină una din piețele cu cea mai rapidă creștere și dezvoltare. La cursul de preparate vegane, între 13-14 februarie la Odorheiu Secuiesc, participanții vor primi inițiere în secretele preparatelor vegane, care se realizează doar cu ingrediente vegetale, fără carne, pești, lactate și ouă. Se vor lucra doar cu legume, fructe, ciuperci, alge, cereale, tempeh și mirodenii – ingrediente perfect potrivite chiar și pentru meniul de…
Torturile monoporţii sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră.Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 torturi şi deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. Cursul va avea loc la Odorheiu Secuiesc, în perioada 8-9 februarie 2017, timp în care participanții vor învăţa să realizeze să monteze şi să decoreze 15 sortimente diferite de torturi monoporţii şi deserturi. Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase…
Pagina 1 din 17

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×