GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

4-5 iulie - Brasov
Preparate calde din carne de porc, miel si vita
3 locuri libere
5-6 septembrie - Odorheiu Secuiesc
Modelare zahăr/isomalt tras, suflat şi turnat
7-8 septembrie - Odorheiu Secuiesc
Mini-torturi franţuzeşti
Septembrie - Odorheiu Secuiesc
Patiserie franţuzească
Septembrie - Odorheiu Secuiesc
Torturi de nuntă
Noiembrie - Odorheiu Secuiesc
Sculptură în fructe şi legume - începători şi avansaţi

În perioada 4-5 iulie 2016, la Braşov va fi organizat modulul dedicat preparatelor calde din carne de porc, miel şi vită. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Acest modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de porc şi miel și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care…
Poate cele mai impresionante decoraţii şi piese artistice de cofetărie sunt cele obţinute prin tehnica tragerii, turnării şi suflării în zahăr sau Isomalt, un derivat al zahărului cu aplicaţii variate în cofetărie. În perioada 5-6 septembrie la Odorheiu Secuiesc puteţi învăţa această tehnică inedită la cursul de modelat Isomalt. La acest modul puteţi însuși tehnicile realizării celor mai impresionante decoraţii, elemente florale şi sculpturi artistice având ca materie primă exclusiv Isomaltul. Veţi învăţa să topiţi materia primă la temperatura optimă şi să îl prelucraţi prin tragere pentru a-i conferi un aspect mătăsos şi sidefat, dar şi să o modelaţi la…
Cel mai nou modul, Mini-torturi franţuzeşti va fi organizat în perioada 7-8 septembrie 2016, la Odorheiu Secuiesc. La acest curs practic participanţii vor pregăti 10 torturi mici de mai multe forme (cerc, dreptunghiular, oval etc.) folosind numai ingrediente naturale, uşor accesibile în România. Torturile vor fi ornate cu decoruri de ciocolată artizanală. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Cofetarii dornici de a se perfecţiona în tehnica realizării torturilor de nuntă sunt aşteptaţi în luna septembrie la Odorheiu Secuiesc, la un nou curs intensiv specializat care urmăreşte realizarea torturilor adaptate la exigenţele clienţilor şi la tendinţele din domeniu. Tehnicile de lucru prezentate şi experimentate practic de cursanţi au în vedere atât gustul produselor cât şi decoraţiile şi caracterul natural. Învățați cum să vă surprindeți clienții cu decorațiunii comestibile spectaculoase, torturi însiropate și etajate corect, acoperite cu pastă de zahăr. Pe machete individuale, fiecare cursant va exersa tehnici de decorare a torturilor: dantele, royal icing, pictură etc., realizarea decoraţiilor încreţite…
    Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo şi firma Boro-Info continuă organizarea cursurilor practice şi vara. Încă vă puteți înscrie la următoarele sesiuni de curs:         Patiserie franţuzească (22-23 iunie – Odorheiu Secuiesc)În cele 2 zile participanţii vor învăţa să realizeze 16-20 de sortimente ale patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu umplutură sărată şi dulce, ecler, dar şi baguette pentru sandviş.         Torturi de nuntă (septembrie – Odorheiu Secuiesc)În sezonul nunţilor puteţi învăţa cum se etajează un tort comestibil şi să exersaţi decorarea torturilor pe machete…
Croissantele rapide sunt pur şi simplu uimitoare. Crocante pe exterior, cu unt, pufoase în interior, sunt perfecte pentru micul dejun sau o gustare. După mai multe module de brutărie artizanală – pâine şi produse de patiserie, organizăm pentru prima dată modulul de Patiserie franţuzească în perioada 22-23 iunie, la Odorheiu Secuiesc. Participanţii vor învăţa să realizeze 16-20 de sortimente ale patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu umplutură sărată şi dulce, ecler, dar şi baguette pentru sandviş.   Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
La cursul de torturi consacrate, între 8-9 iunie, la Odorheiu Secuiesc, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca 15 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert Pădurea…
Pagina 1 din 17

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×