GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

23-24 ianuarie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Deserturi franţuzeşti
Lista de aşteptare
25-26 ianuarie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Macarons şi Candy Bar
2 locuri libere
6-7 februarie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Torturi consacrate
6 locuri libere
8-9 februarie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Torturi şi deserturi monoporţii
13-14 februarie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Preparate vegane
22-23 februarie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Ciocolaterie artizanală

Asociația PanGastRo organizează din nou, în perioada 25-26 ianuarie, la Odorheiu Secuiesc, un curs practic şi intensiv dedicat realizării artizanale a fursecurilor French Macarons şi a altor 14 tipuri de deserturi şi dulcuri care compun conceptul de candy bar. La cursul de Macarons şi Candy Bar puteți învăţa cum să realizați mai multe tipuri de macarons utilizând ingrediente naturale. Pe lângă celebrele macarons se vor învăţa și obţinerea unor produse deosebite potrivite unui candy bar. Deserturi în pahare, pop cakes, lollipop, cheesecake, macarons, marshmallows şi mini fursecuri sunt doar câteva dintre deserturile inedite care fac parte din programul cursului. Pentru…
La cursul de torturi consacrate, între 6-7 februarie, la Odorheiu Secuiesc, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca 15 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert Pădurea…
Torturile monoporţii sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră.Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 torturi şi deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. Cursul va avea loc la Odorheiu Secuiesc, în perioada 8-9 februarie 2017, timp în care participanții vor învăţa să realizeze să monteze şi să decoreze 15 sortimente diferite de torturi monoporţii şi deserturi. Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase…
Numărul persoanelor care adoptă un stil de viață vegetarian sau vegan este în creștere continuă la nivel mondial. Adaptarea restaurantelor pentru a primi și oaspeți vegetarieni, vegani sau care țin postul religios creștin poate să devină una din piețele cu cea mai rapidă creștere și dezvoltare. La cursul de preparate vegane, între 13-14 februarie la Odorheiu Secuiesc, participanții vor primi inițiere în secretele preparatelor vegane, care se realizează doar cu ingrediente vegetale, fără carne, pești, lactate și ouă. Se vor lucra doar cu legume, fructe, ciuperci, alge, cereale, tempeh și mirodenii – ingrediente perfect potrivite chiar și pentru meniul de…
Pralinele, trufele, bomboanele cu sau fără umpluturi, toate realizate manual, prin tehnici artizanale şi ingrediente de calitate atrag numeroşi clienţi aflaţi în căutarea unor delicatese gustoase şi originale, iar marjele de profit ale acestor produse nu sunt deloc neglijabile. Cu investiţii minime în ustensile şi accesorii şi absolvind un curs practic de numai 2 zile, puteţi învăţa să realizaţi zeci de produse din ciocolată care pot spori afacerea dumneavoastră. Înţelegerea proprietăţilor fiecărui sortiment de ciocolată, temperarea, turnarea, umplerea, îmbrăcarea, modelarea şi decorarea pralinelor şi bomboanelor pot fi însuşite în urma unui curs intensiv, alături de un cofetar experimentat sosit din…
O noutate este cursul dedicat deserturilor franțuzești, produse foarte apreciate în cofetăriile europene. Acest tip de deserturi urmează tendințe de gust și design specifice cofetăriei franțuzești, surprinzând clienții cu gusturi originale, obținute prin combinația unor creme moi, a unor blaturi inedite, și a unor cuverturi lucioase. Deserturile pot avea consistență lichidă sau gelifiată și diverse straturi - tare, moale, sau crocant, cu fructe sau cu ciocolată. Ingrediente naturale, disponibile cu ușurință în România, fac posibilă introducere acestor produse pe piața autohtonă, iar un cofetar european premiat la nivel mondial este pregătit să îi învețe pe cofetarii români să realizeze astfel…
În perioada 17-18 ianuarie 2017 va fi organizat din nou modulul dedicat preparatelor calde, în cadrul cărora cursanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Primul modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de pasăre și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal realizat din carne de pui, raţă, curcan şi prepeliţă se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează…
Pagina 1 din 17

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×
Создание сайта Создание сайта