GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

În urma solicitării cursanţior va fi organizat în premieră primul modul de Deserturi de bucătărie. Cursul va avea loc în perioada 29-30 mai 2017, la Odorheiu Secuiesc. Participanţii acestui modul vor pregăti deserturi de farfurie sub 100 gr. Aceste deserturi minunate conform trendurilor internaţionale au mai multe componente: îngheţată, sosuri şi deserturi mici. Procesul tehnologic pentru aceste produse este relativ uşor şi se poate pregăti în prealabil elementele acestor deserturi şi montarea se poate realiza după comanda clientului, pentru ca aceste deserturi să fie proaspete. Participanţii cursului  vor însuşi întregul proces tehnologic al deserturilor, îngheţatei şi ornamentelor artizanale de la un…
Cofetarii dornici de a se perfecţiona în tehnica realizării torturilor de nuntă sunt aşteptaţi în perioada 13-14 iunie, la un nou curs intensiv specializat care urmăreşte realizarea torturilor adaptate la exigenţele clienţilor şi la tendinţele din domeniu. Tehnicile de lucru prezentate şi experimentate practic de cursanţi au în vedere atât gustul produselor cât şi decoraţiile şi caracterul natural. Învățați cum să vă surprindeți clienții cu decorațiunii comestibile spectaculoase, torturi însiropate și etajate corect, acoperite cu pastă de zahăr. Pe machete individuale, fiecare cursant va exersa tehnici de decorare a torturilor: dantele, royal icing, pictură etc., realizarea decoraţiilor încreţite sau a…
Noutatea pe latura cofetăriei va fi cursul de torturi şi deserturi dietetice. Primul modul va fi organizat în perioada 19-20 iunie, la Odorheiu Secuiesc. Participanții acestui modul vor învăța realizarea mai multor produse de cofetărie, atât torturi, cât şi deserturi monoporții sau prăjituri fără zahăr şi/sau fără făină.   Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
La cursul de torturi consacrate, între 21-22 iunie, la Odorheiu Secuiesc, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca 15 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert Pădurea…
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în doar două zile, întregul proces tehnologic necesar obţinerii a zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie. Aflaţi detalii şi imagini de la cursurile de acest gen. Brutarii şi patisierii dornici de a inova şi de a experimenta modul de procesare şi coacere a mai multor tipuri de aluaturi, se pot înscrie la Cursul de brutărie artizanală (pâine şi produse de patiserie), ce…
Succesul pe care l-a avut în rândul cursanților noștri cursul de preparate reci ne-a îndemnat să continuăm cu un nou modul dedicat acestor platouri festive. Am pregătit așadar o nouă serie de rețete inovatoare pe care cursanții să le învețe la nivel practic, în decursul a două zile intensive de pregătire, care vor avea loc în perioada 18-19 iulie. Formatorul, un chef de succes internaţional, va asista participanții în pregătirea tuturor rețetelor propuse, asigurându-se că modul de lucru însușit este cel corect, iar rezultatele vor fi cele așteptate. La curs aveţi ocazia de a învăţa să obţineţi platouri de preparate…
Cel mai nou modul, Mini-torturi franţuzeşti va fi organizat în perioada 24-25 mai 2017, la Odorheiu Secuiesc. La acest curs practic participanţii vor pregăti 10 torturi mici de mai multe forme (cerc, dreptunghiular, oval etc.) cu straturi moi şi crocante, folosind numai ingrediente naturale, uşor accesibile în România. Torturile vor fi ornate cu decoruri de ciocolată artizanală. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Pagina 1 din 18

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×