GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în doar două zile, întregul proces tehnologic necesar obţinerii a zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie. Aflaţi detalii şi imagini de la cursurile de acest gen. Brutarii şi patisierii dornici de a inova şi de a experimenta modul de procesare şi coacere a mai multor tipuri de aluaturi, se pot înscrie la Cursul de brutărie artizanală (pâine şi produse de patiserie), ce…
Succesul pe care l-a avut în rândul cursanților noștri cursul de preparate reci ne-a îndemnat să continuăm cu un nou modul dedicat acestor platouri festive. Am pregătit așadar o nouă serie de rețete inovatoare pe care cursanții să le învețe la nivel practic, în decursul a două zile intensive de pregătire, care vor avea loc în perioada 18-19 iulie. Formatorul, un chef de succes internaţional, va asista participanții în pregătirea tuturor rețetelor propuse, asigurându-se că modul de lucru însușit este cel corect, iar rezultatele vor fi cele așteptate. La curs aveţi ocazia de a învăţa să obţineţi platouri de preparate…
Torturile monoporţii sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră.Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 torturi şi deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. Cursul va avea loc la Odorheiu Secuiesc, în perioada 4-5 septembrie 2017, timp în care participanții vor învăţa să realizeze să monteze şi să decoreze 15 sortimente diferite de torturi monoporţii şi deserturi. Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase…
În urma succesului primului curs de Deserturi de bucătărie, acesta va fi organizat din nou în perioada 6-7 septembrie 2017, la Odorheiu Secuiesc. Participanţii acestui modul vor pregăti deserturi de farfurie sub 100 gr. Aceste deserturi minunate conform trendurilor internaţionale au mai multe componente: îngheţată, sosuri şi deserturi mici. Procesul tehnologic pentru aceste produse este relativ uşor şi se poate pregăti în prealabil elementele acestor deserturi şi montarea se poate realiza după comanda clientului, pentru ca aceste deserturi să fie proaspete. Participanţii cursului  vor însuşi întregul proces tehnologic al deserturilor, îngheţatei şi ornamentelor artizanale de la un cofetar premiat la…
Asociația PanGastRo organizează în perioada 19-20 septembrie 2017 un nou curs dedicat bucătăriei creative. Participanții cursului vor învăța de la un maestru bucătar premiat la mai multe competiții culinare internaționale, precum Bocuse d’Or sau Cupa mondială în arta culinară Luxemburg, mai multe meniuri întregi de la aperitive reci până la felul principal și desert, care sunt perfect potrivite pentru evenimente speciale. La realizarea preparatelor se vor folosi în special carne de pasăre, de porc, pește, brânzeturi dar și legume și fructe. Tehnicile de lucru prezentate și experimentate practic de cursanți au în vedere gustul, decorațiile și caracterul natural al preparatelor. Se…
La cursul de torturi consacrate, între 25-26 septembrie, la Odorheiu Secuiesc, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca 15 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert Pădurea…
Organizăm în premieră un curs de preparare a snack-urilor pentru a vă ajuta să țineți pasul cu tendințele internaționale și să răspundeți la noile așteptări ale consumatorilor, precum diversificarea sortimentației de produse, disponibilitatea produselor oriunde și oricând și oferirea produselor la pachet (on-the-go). La cursul de snack-uri (gustări) ținut de un formator din Germania, veți avea posibilitatea de a învăța cum să pregătiți gustări mici, mini-pizza, sandvișuri, deserturi to-go, preparate la lipie/wraps, baghete precum și informații despre piața snack-urilor din Europa și Germania. Cursul va avea loc între 7-8 noiembrie la Odorheiu Secuiesc.   Pentru detalii sau înscrieri la acest…
Pagina 1 din 18

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×