GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în doar două zile, întregul proces tehnologic necesar obţinerii a zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie. Aflaţi detalii şi imagini de la cursurile de acest gen. Brutarii şi patisierii dornici de a inova şi de a experimenta modul de procesare şi coacere a mai multor tipuri de aluaturi, se pot înscrie la Cursul de brutărie artizanală (pâine şi produse de patiserie), ce…
Petrecerile tematice sunt printre cele mai de actualitate evenimente ce permit organizatorilor să exploateze o mare varietate de posibilități în ceea ce privește decorațiunile, invitațiile, meniul și… desertul. Torturile pregătite pentru tematici speciale nu mai sunt doar un desert care trebuie să satisfacă prin gust, ci contribuie la definirea tematicii petrecerii, adăugând un plus de expresivitate și chiar creând un moment în sine. Și dacă e să ne gândim la evenimentele ”clasice” cu importanță majoră, petrecerile dedicate copiilor sunt printre cele mai…pretențioase. Iar dintre acestea, botezurile ocupă un loc special în lista de petreceri pentru care torturile trebuie să uimească prin…
La cursul de torturi consacrate, între 4-5 decembrie, la Odorheiu Secuiesc, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca 15 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert Pădurea…
În cadrul cursului organizat în premieră în perioada de 5-6 decembrie în Brașov, cursanții vor experimenta modul de pregătire a mai multor delicatese speciale preparate din pește și crustace. Printre altele se vor însuşi cunoştinţele alegerii materiilor prime, curăţarea peştelui cu tehnici moderne, tehnici de filetare a peştelui, elementele cărnii de peşte, folosirea corectă a acestora în preparate cu minimalizarea pierderilor şi combinarea acestui tip de carne cu diferite materii prime. În cadrul cursului se vor folosi doar matierii prime naturale, sănătoase și ușor accesibile și în țara noastră: somon, caracatiță, scoci, alge marine, ton roșu, biban, crustacee, legume proaspete…
Asociația PanGastRo organizează din nou, în perioada 6-7 decembrie, la Odorheiu Secuiesc, un curs practic şi intensiv dedicat realizării artizanale a fursecurilor French Macarons şi a altor 14 tipuri de deserturi şi dulcuri care compun conceptul de candy bar. La cursul de Macarons şi Candy Bar puteți învăţa cum să realizați mai multe tipuri de macarons utilizând ingrediente naturale. Pe lângă celebrele macarons se vor învăţa și obţinerea unor produse deosebite potrivite unui candy bar. Deserturi în pahare, pop cakes, lollipop, cheesecake, macarons, marshmallows şi mini fursecuri sunt doar câteva dintre deserturile inedite care fac parte din programul cursului. Perioada:…
Asociația PanGastRo organizează în perioada 12-13 decembrie 2017 un nou curs dedicat bucătăriei creative. Participanții cursului vor învăța de la un maestru bucătar premiat la mai multe competiții culinare internaționale, precum Bocuse d’Or sau Cupa mondială în arta culinară Luxemburg, mai multe meniuri întregi de la aperitive reci până la felul principal și desert, care sunt perfect potrivite pentru evenimente speciale. La realizarea preparatelor se vor folosi în special carne de pasăre, de porc, pește, brânzeturi dar și legume și fructe. Tehnicile de lucru prezentate și experimentate practic de cursanți au în vedere gustul, decorațiile și caracterul natural al preparatelor. Se…
În perioada de 26-27 februarie 2018 va fi organizat în premieră cursul de cofetărie raw-vegan, în cadrul căruia cursanţii vor însuşi întregul proces de preparare, montare şi decorare a acestor deserturi inedite, venind astfel în întâmpinarea clienţilor care au intoleranţă alimentară. La acest curs practic, cursanţii vor învăţa, sub îndrumarea a doi cofetari experimentaţi, cum să pregătească deserturi fără coacere sau gătire, folosind ca materii prime doar diferite seminţe, nuci, legume, fructe şi condimente. Aceste preparate speciale sunt potrivite pentru un regim de post, nu conțin gluten sau lactoză, şi cu toate acestea, sunt impresionant de delicioase. Specificul cursului este…
Pagina 1 din 19

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×