GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

8-9 mai 2017 - Odorheiu Secuiesc
Patiserie franţuzească
4 locuri libere
9-10 mai 2017 - Brasov
Mese festive - Preparate calde din carne de pasăre
5 locuri libere
16-17 mai 2017 - Brasov
Platouri culinare reci
22-23 mai 2017 - Odorheiu Secuiesc
Macarons şi Candy Bar
24-25 mai 2017 - Odorheiu Secuiesc
Mini-torturi franţuzeşti
29-30 mai 2017 - Odorheiu Secuiesc
Deserturi de bucătărie
31 mai - 1 iunie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Deserturi şi torturi monoporţii
13-14 iunie 2017 - Brasov
Decorare torturi de nuntă
19-20 iunie 2017 - Odorheiu Secuiesc
Torturi şi deserturi dietetice
21-22 iunie - Odorheiu Secuiesc
Torturi consacrate

Croissantele rapide sunt pur şi simplu uimitoare. Crocante pe exterior, cu unt, pufoase în interior, sunt perfecte pentru micul dejun sau o gustare. După mai multe module de brutărie artizanală – pâine şi produse de patiserie, organizăm modulul de Patiserie franţuzească în perioada 8-9 mai 2017, la Odorheiu Secuiesc. Participanţii vor învăţa să realizeze peste 20 de sortimente ale patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu umplutură sărată şi dulce, ecler, dar şi baguette pentru sandviş.   Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
În perioada 9-10 mai 2017 va fi organizat din nou modulul dedicat preparatelor calde, în cadrul cărora cursanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Primul modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de pasăre și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal realizat din carne de pui, raţă, curcan şi prepeliţă se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează…
Platourile culinare sunt o modalitate bună de a impresiona clienţii restaurantelor, acestea devenind tot mai prezente nu numai în marile unităţi HoReCa, ci şi în moteluri, pensiuni sau restaurante mai mici. La cursul dedicat platourilor culinare reci puteţi învăţa în doar 2 zile, alături de un maestru bucătar talentat, să obţineţi preparate apetisante şi să le montaţi într-un mod cât mai atractiv. La cursul ce se va desfăşura între 16-17 mai la Braşov, aveţi ocazia de a învăţa să obţineţi platouri de preparate reci, de la procesarea ingredientelor şi prepararea alimentelor de bază, la combinarea şi montarea lor într-un mod…
Asociația PanGastRo organizează din nou, în perioada 22-23 mai, la Odorheiu Secuiesc, un curs practic şi intensiv dedicat realizării artizanale a fursecurilor French Macarons şi a altor 14 tipuri de deserturi şi dulcuri care compun conceptul de candy bar. La cursul de Macarons şi Candy Bar puteți învăţa cum să realizați mai multe tipuri de macarons utilizând ingrediente naturale. Pe lângă celebrele macarons se vor învăţa și obţinerea unor produse deosebite potrivite unui candy bar. Deserturi în pahare, pop cakes, lollipop, cheesecake, macarons, marshmallows şi mini fursecuri sunt doar câteva dintre deserturile inedite care fac parte din programul cursului. Pentru…
Cel mai nou modul, Mini-torturi franţuzeşti va fi organizat în perioada 24-25 mai 2017, la Odorheiu Secuiesc. La acest curs practic participanţii vor pregăti 10 torturi mici de mai multe forme (cerc, dreptunghiular, oval etc.) cu straturi moi şi crocante, folosind numai ingrediente naturale, uşor accesibile în România. Torturile vor fi ornate cu decoruri de ciocolată artizanală. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Torturile monoporţii sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră.Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 torturi şi deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. Cursul va avea loc la Odorheiu Secuiesc, în perioada 31 mai - 1 iunie 2017, timp în care participanții vor învăţa să realizeze să monteze şi să decoreze 15 sortimente diferite de torturi monoporţii şi deserturi. Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia…
Asociația PanGastRo organizează în perioada 18-19 aprilie un nou curs dedicat bucătăriei creative. Participanții cursului vor învăța de la un maestru bucătar premiat la mai multe competiții culinare internaționale, precum Bocuse d’Or sau Cupa mondială în arta culinară Luxemburg, mai multe meniuri întregi de la aperitive reci până la felul principal și desert, care sunt perfect potrivite pentru evenimente speciale. La realizarea preparatelor se vor folosi în special carne de pasăre, de porc, pește, brânzeturi dar și legume și fructe. Tehnicile de lucru prezentate și experimentate practic de cursanți au în vedere gustul, decorațiile și caracterul natural al preparatelor. Se va…
Pagina 1 din 18

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×