GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Concursurile pentru brutari, cofetari şi bucătari sunt printre principalele atracţii ale expoziţiei GastroPan, care se va desfăşura în perioada 11-14 aprilie, în oraşul Pantelimon. Dar ce au de câştigat brutăriile, cofetăriile sau restaurantele care îşi trimit specialiştii la aceste concursuri? Aflaţi cum vă ajută expoziţia GastroPan să vă promovaţi şi dezvoltaţi afacerea?
În perioada 11-14 aprilie 2013, în cadrul Expoziției GastroPan s-au desfășurat si concursurile GastroPan, devenite deja o tradiţie pentru sectorul de profil. La cele 9 categorii de concurs s-au întrecut 150 de brutari, cofetari şi bucătari, iar cele mai mari premii au fost trofeele pentru Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2013. În perioada 11-14 aprilie 2013, în cadrul Expoziției GastroPan s-au desfășurat si concursurile GastroPan, devenite deja o tradiţie pentru sectorul de profil. La cele 9 categorii de concurs s-au întrecut 150 de brutari, cofetari şi bucătari, iar cele mai mari premii au fost trofeele pentru Pâinea, Tortul şi Îngheţata…
Vă interesează realizarea pieselor din grilaj de cofetărie sau sculptura în fructe şi legume? Aveţi şansa de vă înscrie la 2 cursuri profesionale organizate de revistele Brutarul-Cofetarul şi Gastromedia în luna iunie.
Marţi, 12 iunie s-a desfăşurat la Sovata cea de-a doua ediţie a cursului de grilaje de cofetărie, oferind mai multor pasionaţi ai zahărului caramelizat noi oportunităţi de a-şi explora talentul. Într-o singură zi cursanţii şi-au însuşit regulile de bază în obţinerea grilajului de cofetărie, la final fiind capabili chiar să realizeze piese artistice mai complexe din acest material.
Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo organizează, împreună cu revista Brutarul-Cofetarul și Gastromedia, un curs pentru cofetari cu două module: unul de modelat figurine şi unul de modelat flori. Ambele module au durata de câte 2 zile şi sunt susţinute de către Mariana Vătămăniuc, unul dintre cei mai apreciaţi şi talentaţi specialişti în decorarea torturilor la ora actuală.
Luni, 24 iunie 2013, a început la Sovata a treia ediţie a cursului de sculptură în legume şi fructe organizat în colaborare cu un specialist premiat internațional în domeniu. Timp de trei zile, cursanţii au la dispoziţie un cuţit special pentru sculptură şi un întreg arsenal de fructe şi legume pentru a învăţa secretele aceste meserii.
Pagina 19 din 19

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×