GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

La cursul de torturi consacrate, între 4-5 decembrie, la Odorheiu Secuiesc, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca 15 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert Pădurea…
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în doar două zile, întregul proces tehnologic necesar obţinerii a zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie. Aflaţi detalii şi imagini de la cursurile de acest gen. Brutarii şi patisierii dornici de a inova şi de a experimenta modul de procesare şi coacere a mai multor tipuri de aluaturi, se pot înscrie la Cursul de brutărie artizanală (pâine şi produse de patiserie), ce…
În perioada 15-16 noiembrie 2017 va fi organizat din nou modulul dedicat preparatelor calde, în cadrul cărora cursanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Primul modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de pasăre și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal realizat din carne de pui, raţă, curcan şi prepeliţă se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează…
Organizăm în premieră un curs de preparare a snack-urilor pentru a vă ajuta să țineți pasul cu tendințele internaționale și să răspundeți la noile așteptări ale consumatorilor, precum diversificarea sortimentației de produse, disponibilitatea produselor oriunde și oricând și oferirea produselor la pachet (on-the-go). La cursul de snack-uri (gustări) ținut de un formator din Germania, veți avea posibilitatea de a învăța cum să pregătiți gustări mici, mini-pizza, sandvișuri, deserturi to-go, preparate la lipie/wraps, baghete precum și informații despre piața snack-urilor din Europa și Germania. Cursul va avea loc între 7-8 noiembrie la Odorheiu Secuiesc.   Pentru detalii sau înscrieri la acest…
În urma succesului primului curs de Deserturi de bucătărie, acesta va fi organizat din nou în perioada 1-2 noiembrie 2017, la Odorheiu Secuiesc. Participanţii acestui modul vor pregăti deserturi de farfurie sub 100 gr. Aceste deserturi minunate conform trendurilor internaţionale au mai multe componente: îngheţată, sosuri şi deserturi mici. Procesul tehnologic pentru aceste produse este relativ uşor şi se poate pregăti în prealabil elementele acestor deserturi şi montarea se poate realiza după comanda clientului, pentru ca aceste deserturi să fie proaspete. Participanţii cursului  vor însuşi întregul proces tehnologic al deserturilor, îngheţatei şi ornamentelor artizanale de la un cofetar premiat la…
Pralinele, trufele, bomboanele cu sau fără umpluturi, toate realizate manual, prin tehnici artizanale şi ingrediente de calitate atrag numeroşi clienţi aflaţi în căutarea unor delicatese gustoase şi originale, iar marjele de profit ale acestor produse nu sunt deloc neglijabile. Cu investiţii minime în ustensile şi accesorii şi absolvind un curs practic de numai 2 zile, puteţi învăţa să realizaţi zeci de produse din ciocolată care pot spori afacerea dumneavoastră. Înţelegerea proprietăţilor fiecărui sortiment de ciocolată, temperarea, turnarea, umplerea, îmbrăcarea, modelarea şi decorarea pralinelor şi bomboanelor pot fi însuşite în urma unui curs intensiv, alături de un cofetar experimentat sosit din…
Noutatea pe latura cofetăriei va fi cursul de torturi şi deserturi dietetice. Primul modul va fi organizat în perioada 27-28 septembrie, la Odorheiu Secuiesc. Participanții acestui modul vor învăța realizarea mai multor produse de cofetărie, atât torturi, cât şi deserturi monoporții sau prăjituri fără zahăr şi/sau fără făină.   Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×