GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Cea de-a zecea ediție a expoziției GastroPan, va avea loc la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018, reunind cei mai importanți furnizori de tehnologii și soluții pentru panificație, cofetărie și HoReCa. Cele patru zile ale expoziției vor găzdui, în completarea programelor desfășurate în cadrul standurilor expoziționale și Concursurile GastroPan, recunoscute pentru acordarea premiilor Pâinea Anului și Tortul Anului. A devenit deja o tradiție ca noutățile din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa să fie lansate în cadrul expoziției GastroPan, eveniment ce marchează lansarea noilor tendințe și a inovațiilor în tehnologie, reunind sub același acoperiș cei mai importanți producători și…
Succesul pe care l-a avut în rândul cursanților noștri cursul de preparate reci ne-a îndemnat să continuăm cu un nou modul dedicat acestor platouri festive. Am pregătit așadar o nouă serie de rețete inovatoare pe care cursanții să le învețe la nivel practic, în decursul a două zile intensive de pregătire, care vor avea loc în perioada 18-19 iulie. Formatorul, un chef de succes internaţional, va asista participanții în pregătirea tuturor rețetelor propuse, asigurându-se că modul de lucru însușit este cel corect, iar rezultatele vor fi cele așteptate. La curs aveţi ocazia de a învăţa să obţineţi platouri de preparate…
Cofetarii dornici de a se perfecţiona în tehnica realizării torturilor de nuntă sunt aşteptaţi în perioada 20-21 iunie, la un nou curs intensiv specializat care urmăreşte realizarea torturilor adaptate la exigenţele clienţilor şi la tendinţele din domeniu. Tehnicile de lucru prezentate şi experimentate practic de cursanţi au în vedere atât gustul produselor cât şi decoraţiile şi caracterul natural. Învățați cum să vă surprindeți clienții cu decorațiunii comestibile spectaculoase, torturi însiropate și etajate corect, acoperite cu pastă de zahăr. Pe machete individuale, fiecare cursant va exersa tehnici de decorare a torturilor: dantele, royal icing, pictură etc., realizarea decoraţiilor încreţite sau a…
Croissantele rapide sunt pur şi simplu uimitoare. Crocante pe exterior, cu unt, pufoase în interior, sunt perfecte pentru micul dejun sau o gustare. După mai multe module de brutărie artizanală – pâine şi produse de patiserie, organizăm modulul de Patiserie franţuzească în perioada 8-9 mai 2017, la Odorheiu Secuiesc. Participanţii vor învăţa să realizeze peste 20 de sortimente ale patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu umplutură sărată şi dulce, ecler, dar şi baguette pentru sandviş.   Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
După pauza de organizare a Concursurilor GastroPan 2017, la sfârşitul lunii martie vom începe din nou şirul cursurilor. Revenim cu cele mai solicitate şi apreciate cursuri practice pentru brutari, cofetari şi bucătari. Totodată, am primit mai multe solicitări pentru noi tematici, astfel vă aşteptăm şi cu câteva module noi. În tabelul de mai jos vă prezentăm lista cursurilor programate pentru perioada următoare.
  În luna februarie Asociaţia Pangastro organizează două cursuri practice în colaborare cu un maestru bucatăr şi un maestru cofetar din străinătate: preparate vegane (13-14 februarie) şi ciocolaterie artizanală (22-23 februarie). Cursurile sunt spirijinite de: Nordic Import Export CO, Azaria Food Srl şi revistele Brutarul Cofetarul şi Gastromedia!     La cursul de preparate vegane, între 13-14 februarie la Odorheiu Secuiesc, participanții vor primi inițiere în secretele preparatelor vegane, care se realizează doar cu ingrediente vegetale, fără carne, pești, lactate și ouă. Se vor lucra doar cu legume, fructe, ciuperci, alge, cereale, tempeh și mirodenii – ingrediente perfect potrivite chiar…
Numărul persoanelor care adoptă un stil de viață vegetarian sau vegan este în creștere continuă la nivel mondial. Adaptarea restaurantelor pentru a primi și oaspeți vegetarieni, vegani sau care țin postul religios creștin poate să devină una din piețele cu cea mai rapidă creștere și dezvoltare. La cursul de preparate vegane, între 13-14 februarie la Odorheiu Secuiesc, participanții vor primi inițiere în secretele preparatelor vegane, care se realizează doar cu ingrediente vegetale, fără carne, pești, lactate și ouă. Se vor lucra doar cu legume, fructe, ciuperci, alge, cereale, tempeh și mirodenii – ingrediente perfect potrivite chiar și pentru meniul de…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×