GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Revine cursul intensiv dedicat sculpturii în legume şi fructe care vă ajută să deveniţi artişti în decorarea preparatelor culinare. Participanţii vor învăţa să obţină astfel mai multe tipuri de flori, frunze şi alte forme specifice, dar şi să graveze în legume litere şi alte însemne grafice. Următoarea ediţie a cursului de sculptură în legume şi fructe se va desfăşura în perioada 14-15 noiembrie. Cursul este adresat atât începătorilor cât şi pentru cei avansaţi. Folosind ca materie primă legume de sezon accesibile precum dovleacul, sfecla, ţelina, morcovul sau ridichea albă, cursanţii vor învăţa în numai 2 zile să realizeze compoziţii florale şi…
Poate cele mai impresionante decoraţii şi piese artistice de cofetărie sunt cele obţinute prin tehnica tragerii, turnării şi suflării în zahăr sau Isomalt, un derivat al zahărului cu aplicaţii variate în cofetărie. În perioada 5-6 septembrie la Odorheiu Secuiesc puteţi învăţa această tehnică inedită la cursul de modelat Isomalt. La acest modul puteţi însuși tehnicile realizării celor mai impresionante decoraţii, elemente florale şi sculpturi artistice având ca materie primă exclusiv Isomaltul. Veţi învăţa să topiţi materia primă la temperatura optimă şi să îl prelucraţi prin tragere pentru a-i conferi un aspect mătăsos şi sidefat, dar şi să o modelaţi la…
Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo şi firma Boro-Info, în toamna aceasta, va organiza o serie nouă de cursuri practice pentru brutari, cofetari şi brutari. Înscrieţi-vă din timp la cele mai noi cursuri practice:
    Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo şi firma Boro-Info continuă organizarea cursurilor practice şi vara. Încă vă puteți înscrie la următoarele sesiuni de curs:         Patiserie franţuzească (22-23 iunie – Odorheiu Secuiesc)În cele 2 zile participanţii vor învăţa să realizeze 16-20 de sortimente ale patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu umplutură sărată şi dulce, ecler, dar şi baguette pentru sandviş.         Torturi de nuntă (septembrie – Odorheiu Secuiesc)În sezonul nunţilor puteţi învăţa cum se etajează un tort comestibil şi să exersaţi decorarea torturilor pe machete…
Pe măsură ce exigenţele clienţilor cresc iar concurenţa se intensifică, însuşirea tehnicilor moderne de decorare a torturilor devine o prioritate pentru cofetării, restaurante şi organizatori de evenimente. Un cake-designer specializat în străinătate va susţine un curs intensiv dedicat decorării torturilor, unde puteţi învăţa în numai două zile să realizeze dantele comestibile şi compoziţii florale deosebite. Cursul va fi organizat între 11-12 mai, la Braşov.
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în doar două zile, întregul proces tehnologic necesar obţinerii a zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie. Brutarii şi patisierii dornici de a inova şi de a experimenta modul de procesare şi coacere a mai multor tipuri de aluaturi, se pot înscrie la Cursul de brutărie artizanală (pâine şi produse de patiserie), ce va avea loc în perioada 18-19 aprilie 2016, la Odorheiu…
După modulele de preparate calde din carne de pasăre, porc şi miel, pentru prima data va fi organizat în perioada 20-21 aprilie 2016, la Braşov modulul dedicat preparatelor calde din carne de vită şi vânat. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Acest modul de curs va fi dedicat specialităților din carne de vită şi vânat și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×