GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în doar două zile, întregul proces tehnologic necesar obţinerii a zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie. Brutarii şi patisierii dornici de a inova şi de a experimenta modul de procesare şi coacere a mai multor tipuri de aluaturi, se pot înscrie la Cursul de brutărie artizanală (pâine şi produse de patiserie), ce va avea loc în perioada 18-19 aprilie 2016, la Odorheiu…
După modulele de preparate calde din carne de pasăre, porc şi miel, pentru prima data va fi organizat în perioada 20-21 aprilie 2016, la Braşov modulul dedicat preparatelor calde din carne de vită şi vânat. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Acest modul de curs va fi dedicat specialităților din carne de vită şi vânat și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime…
În perioada 18-19 aprilie 2016, la Braşov va fi organizat în premieră modulul dedicat preparatelor calde din carne de porc şi miel. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Acest modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de porc şi miel și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii…
Dincolo de oportunitatea excelentă de promovare a brandului în cadrul Expoziției GastroPan, a cărei public este format din persoane de decizie și specialiști invitați nominal, sponsorizarea concursurilor oferă companiilor șansa de a intra în contact direct cu specialiști din domeniul panificație-patiserie, cofetărie sau gastronomie.
VĂ INVITĂM să vizitați o nouă ediție a celei mai mari expoziţii dedicate specialiştilor şi antreprenorilor din domeniile panificaţiei, cofetăriei și HoReCa! GastroPan 2016 vă așteaptă cu o doză completă de tehnologie și profesionalism, la Centrul Expo President din Târgu Mureş, în perioada 7-9 aprilie 2016. Peste 130 de furnizori de renume mondial vor expune numeroase soluții și tehnologii pentru afacerea dumneavoastră. Spațiul expozițional de 7.000 mp va găzdui, de asemenea, o serie de concursuri și demonstrații la care veți putea experimenta cele mai noi tendințe din domeniu. LA GASTROPAN 2016 VĂ AȘTEAPTĂ: ECHIPAMENTE, TEHNOLOGII, INGREDIENTE, USTENSILE, ACCESORII, CONSUMABILE, SOLUȚII,…
Cel mai mare eveniment autohton ce expune ultimele inovaţii din panifciaţie, cofetărie şi gastronomie se desfăşoară în perioada 7-9 aprilie la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Timp de 3 zile vizitatorii sunt aşteptaţi cu o gamă largă de soluţii şi tehnologii, dar şi cu numeroase concursuri susținute în cadrul expoziției. Lideri ai asociaţiilor internaţionale de profil vor înmâna câştigătorilor trofeele Pâinea şi Tortul Anului 2016.
Expoziția GastroPan 2016  va reuni în perioada 7-9 aprilie 2016, la Centrul Expo President din Târgu Mureș, specialiști, antreprenori și furnizori din domeniile morăritului, panificației, cofetăriei, HoReCa și alimentației publice.Pe lângă cea mai variată ofertă de echipamente, dotări și ingrediente, de la peste 130 de furnizori din 24 țări, expoziția oferă prilejul participării la un moment special: CINA FESTIVĂ GASTROPAN. Acest moment special, organizat în a doua seară a  expoziţiei GastroPan, oferă un prilej de relaxare alături de colegii de breaslă şi personalităţi-cheie din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi gastronomiei. Dincolo de networking și socializare, ca în fiecare an, a doua zi…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×