GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Cei mai talentaţi brutari, cofetari și bucătari autohtoni se vor întrece în cadrul celei mai importante competiții care identifică și promovează arta și profesionalismul din domeniu. Concursurile GastroPan ce se vor desfășura la Târgu Mureș în perioada 7-9 aprilie 2016 vor premia cele mai inovatoare gusturi și ultimele tendințe în materie de decorații și artă culinară. Concurenții se mai pot înscrie până pe 29 februarie pentru a intra în cursa pentru premii precum Pâinea Anului 2016 și Tortul Anului 2016. Zeci de mii de specialiști și antreprenori din toate colțurile țării se vor întâlni la Târgu Mureș în cadrul celei…
A opta ediţie a celui mai important târg autohton ce expune echipamente, materii prime, soluţii, şi tehnologii de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică se va desfăşura în perioada 7-9 aprilie 2016 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Expoziţia care şi-a câştigat o poziţie de top pe piaţa est-europeană de profil va prezenta, într-un cadru Business 2 Business, cele mai noi şi eficiente idei de afaceri pentru antreprenorii şi specialiştii din brutării, patiserii, cofetării, unități HoReCa şi alte unităţi din domeniu.Ingrediente inovatoare, tehnologii eficiente, ustensile practice, demonstraţii, conferinţe, ateliere practice şi concursuri vor anima cele 3 săli…
Aproximativ 200 brutari, cofetari și bucătari din toată ţara s-au înscris deja la Concursurile GastroPan.Sponsorii pot susţine desfăşurarea concursurilor oferind participanților și/sau câştigătorilor, cu titlu de premii, sume de bani sau diverse pachete de echipamente, ingrediente, ustensile, servicii sau produse utile în activitatea brutarilor, a cofetarilor şi bucătarilor. Dincolo de trofeele şi premiile oferite de organizatori și sponsori, câştigătorii vor beneficia de o promovare mediatică intensă. În plus, reţeta Tortului Anului va putea fi preluată de mai mulţi producători din ţară, produsul ajungând astfel la cât mai mulţi consumatori. Concursurile GastroPan se vor desfăşura în cadrul celei mai mari expoziţii…
Platourile culinare sunt o modalitate bună de a impresiona clienţii restaurantelor, acestea devenind tot mai prezente nu numai în marile unităţi HoReCa, ci şi în moteluri, pensiuni sau restaurante mai mici. La cursul dedicat platourilor culinare reci puteţi învăţa în doar 2 zile, alături de un maestru bucătar talentat, să obţineţi preparate apetisante şi să le montaţi într-un mod cât mai atractiv.
Revine cursul intensiv dedicat sculpturii în legume şi fructe care vă ajută să deveniţi artişti în decorarea preparatelor culinare. Participanţii vor învăţa să obţină astfel mai multe tipuri de flori, frunze şi alte forme specifice, dar şi să graveze în legume litere şi alte însemne grafice.
În perioada 26-27 octombrie, organizăm un nou curs de modelaj din pastă de zahăr, la București.
Toamna aduce numeroase noi cursuri practice la care sunt așteptați bucătari, cofetari, brutari sau pasionați din domeniu, dornici să își aprofundeze deprinderile în diferite ramuri ale gastronomiei, patiseriei, cofetăriei și panificației. La cursurile practice intensive programate în toamna acestui an puteți învăța să vă surprindeți clienții cu produse deosebite, dar și să creșteți profitul afacerii.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×