GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Aproximativ 200 brutari, cofetari și bucătari din toată ţara s-au înscris deja la Concursurile GastroPan.Sponsorii pot susţine desfăşurarea concursurilor oferind participanților și/sau câştigătorilor, cu titlu de premii, sume de bani sau diverse pachete de echipamente, ingrediente, ustensile, servicii sau produse utile în activitatea brutarilor, a cofetarilor şi bucătarilor. Dincolo de trofeele şi premiile oferite de organizatori și sponsori, câştigătorii vor beneficia de o promovare mediatică intensă. În plus, reţeta Tortului Anului va putea fi preluată de mai mulţi producători din ţară, produsul ajungând astfel la cât mai mulţi consumatori. Concursurile GastroPan se vor desfăşura în cadrul celei mai mari expoziţii…
Platourile culinare sunt o modalitate bună de a impresiona clienţii restaurantelor, acestea devenind tot mai prezente nu numai în marile unităţi HoReCa, ci şi în moteluri, pensiuni sau restaurante mai mici. La cursul dedicat platourilor culinare reci puteţi învăţa în doar 2 zile, alături de un maestru bucătar talentat, să obţineţi preparate apetisante şi să le montaţi într-un mod cât mai atractiv.
Revine cursul intensiv dedicat sculpturii în legume şi fructe care vă ajută să deveniţi artişti în decorarea preparatelor culinare. Participanţii vor învăţa să obţină astfel mai multe tipuri de flori, frunze şi alte forme specifice, dar şi să graveze în legume litere şi alte însemne grafice.
În perioada 26-27 octombrie, organizăm un nou curs de modelaj din pastă de zahăr, la București.
Toamna aduce numeroase noi cursuri practice la care sunt așteptați bucătari, cofetari, brutari sau pasionați din domeniu, dornici să își aprofundeze deprinderile în diferite ramuri ale gastronomiei, patiseriei, cofetăriei și panificației. La cursurile practice intensive programate în toamna acestui an puteți învăța să vă surprindeți clienții cu produse deosebite, dar și să creșteți profitul afacerii.
Toamna aduce numeroase noi cursuri practice la care sunt așteptați brutari, cofetari, bucătari sau pasionați din domeniu, dornici să își aprofundeze deprinderile în diferite ramuri ale panificației, cofetăriei și gastronomiei. Torturile de botez, torturile consacrate în Europa, deserturile mono-porții, produsele pentru candy bar, platourile sau sculpturile culinare și, mai nou, deserturile de bucătărie sunt câteva tematici ale modulelor de curs programate în lunile septembrie și octombrie.
Noile cursuri organizate în domeniul decorării torturilor vin cu tematici adaptate nevoilor pieței. După tematici precum stilul Vintage, dantelele comestibile și compozițiile florale, urmează în perioada 28-29 septembrie, la Bucureşti o nouă tematică ce se regăsește în comenzile tuturor cofetăriilor: botezul.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×