GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Toamna aduce numeroase noi cursuri practice la care sunt așteptați brutari, cofetari, bucătari sau pasionați din domeniu, dornici să își aprofundeze deprinderile în diferite ramuri ale panificației, cofetăriei și gastronomiei. Torturile de botez, torturile consacrate în Europa, deserturile mono-porții, produsele pentru candy bar, platourile sau sculpturile culinare și, mai nou, deserturile de bucătărie sunt câteva tematici ale modulelor de curs programate în lunile septembrie și octombrie.
Noile cursuri organizate în domeniul decorării torturilor vin cu tematici adaptate nevoilor pieței. După tematici precum stilul Vintage, dantelele comestibile și compozițiile florale, urmează în perioada 28-29 septembrie, la Bucureşti o nouă tematică ce se regăsește în comenzile tuturor cofetăriilor: botezul.
În perioada 13-14 iulie revine unul dintre cele mai solicitate cursuri practice de gastronomie. Cursul intensiv de preparare a platourilor de gustări reci se adresează bucătarilor și pasionaților dornici de a impresiona clienții restaurantelor, hotelurilorâ sau pensiunilor, cu preparate originale, care atrag atât prin gust cât și prin aspect. Cei care se înscriu la aces cursul au ocazia de a învăţa întregu proces de obținere a platourilor culinare reci, de la procesarea ingredientelor şi prepararea alimentelor de bază, la combinarea şi montarea lor într-un mod cât mai apetisant şi mai estetic. Totodată cursanţii vor afla cum să echilibreze factorii nutritivi…
În perioada 29-30 iunie, la Odorheiu Secuiesc va fi organizat în premieră un nou modul, dedicat preparatelor calde, în cadrul cărora cursanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Primul modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de pasăre și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal realizat din carne de pui se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează…
În perioada 8-9 iunie la Odorheiu Secuiesc Boro-Info S.R.L. organizează din nou cursul de modelare zahăr tras, suflat şi turnat, o tehnică inedită prin care se poate realiza cele mai impresionante decoraţii, elemente florale, panglici în mai multe culori, globuri, decoruri pentru torturi şi sculpturi artistice având ca materie primă exclusiv Isomaltul, un derivat al zahărului. La acest curs puteţi învăţa să topiţi materia primă la temperatura optimă şi să îl prelucraţi prin tragere pentru a-i conferi un aspect mătăsos şi sidefat, dar şi să o modelaţi la cald. Se va repeta și cursul de Macarons și Candy Bar în…
Pentru a face performanță în panificație, cofetărie sau gastronomie, trebuie să îți surprinzi clienții, să dezvolți produse adaptate nevoilor acestora, dar în același timp afacerea trebuie să facă și profit. Cursurile practice intensive ajută operatorii să își perfecționeze personalul și să își diversifice ofertele exact cu acele produse pe care piața le cere, crescând satisfacția clienților și marjele de profit, la investiții minime. Deprinderile practice necesare obținerii unor produse deosebite se pot dobândi rapid, sigur și corect alături de specialiști recunoscuți și premiați pentru talentele lor. Asociația PanGastRo și cele două publicații de specialitate ale societății Boro-Info (revistele Brutarul și…
Odată cu dezvoltarea magazinelor proprii, brutăriile și cofetăriile au început să includă și pizza în oferte. La cursul dedicat pentru începători, pe 29 iulie, la Odorheiu Secuiesc, puteți învăța să obțineți cea mai bună pizza autentică italiană alături de un maestru bucătar specializat care deține un restaurant de profil la Budapesta. Veți experimenta dozarea ingredientelor, frământarea și dospirea aluatului, tehnica divizării, rotunjirii și a întinderii blatului. Cursanții vor coace diverse sortimente de pizza, inclusiv Calzone, cu blaturi de grosimi diferite prin două tehnici – la tavă și pe piatră, având la dispoziție toate ingredientele și ustensilele necesare. Pentru detalii sau…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×