GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Torturile mono-porţii şi deserturile franţuzeşti sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră. Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 torturi şi deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. Cursul va avea loc în perioada 27-28 aprilie, timp în care participanții vor învăţa să realizeze să monteze şi să decoreze 15 sortimente diferite de torturi mono-porţii şi deserturi. Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase…
Pasionaţii ciocolatei au ocazia de a participa, între 29-30 aprilie, la un curs de ciocolaterie în cadrul căruia cursanţii pot învăţa tehnicile temperării, turnării şi modelării ciocolatei, obţinând manual praline artizanale, trufe şi bomboane în peste 20 de forme şi sortimente, cu sau fără umpluturi. Perioada: 29-30 aprilie 2015 Locația: Odorheiu Secuiesc Organizator: Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo Vezi AICI galeria foto de la cursul anterior. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Tehnicile decorării torturilor de nuntă sunt din ce în ce mai variate, adaptându-se mereu la tendinţele pieţei şi la exigenţele clienţilor. La solicitarea mai multor specialiști, în data de 4 mai 2015, organizează un NOU curs practic și intensiv de decorare a torturilor în stil vintage și neo-baroc. La acest curs accentul se pune pe decorarea torturilor folosind elemente decorative elegante, clasice specifice acestor stiluri. Se va decora și cu dantelă comestibilă realizată la curs, participanții modelând și flori din pastă de zahăr. Participanții vor învăța: • să pregătească şi să aplice pe torturi pastă de zahăr • să realizeze…
Asociația PanGastRo organizează un nou curs de modelare FLORI, la Odorheiu Secuiesc, în perioada 5-6 mai, cu un program în ambele zile între orele 9,00-17,30. Tematică: realizarea florilor din pastă de zahăr (bujor deschis, lalele, ghiocei, lăcrămioare, floare de mazăre și crin), respectiv frunzele aferente, pictarea acestora și realizarea de buchete. Cursanţii vor învăţa să formeze elementele structurale ale florilor din pastă de zahăr, să le combine şi să le modeleze pentru a obţine formele dorite. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi-ne la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..
Platourile culinare sunt o modalitate bună de a impresiona clienţii restaurantelor, acestea devenind tot mai prezente nu numai în marile unităţi HoReCa, ci şi în moteluri, pensiuni sau restaurante mai mici. La noul curs dedicat platourilor culinare reci puteţi învăţa în doar 2 zile, alături de un maestru bucătar talentat, să obţineţi preparate apetisante şi să le montaţi într-un mod cât mai atractiv. La cursul ce se va desfăşura între 11-12 mai la Sinaia şi 12-13 mai la Miercurea Ciuc, aveţi ocazia de a învăţa să obţineţi platouri de preparate reci, de la procesarea ingredientelor şi prepararea alimentelor de bază, la…
La solicitarea specialiștilor din sudul țării, organizăm un nou curs de modelare FIGURINE, la București, în perioada 20-21 şi 27-28 aprilie. În perioada 20-21 aprilie se vor modela, din pasta de zahăr, mai multe personaje îndrăgite de copii – Winnie the Pooh și Mickey Mouse. Cursanții se vor familiariza cu materia primă folosită, ustensilele pentru modelaj, iar la sfârșitul cursului, participanții vor cunoaşte toate etapele necesare realizării figurinelor din pasta de zahăr, vor cunoaşte tehnicile care trebuie folosite în vederea obţinerii decorurilor din pastă de zahăr, vor putea realiza individual aceste figurine. În perioada 27-28 aprilie, la cursul de modelare…
Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo organizează un curs NOU practic şi intensiv de două zile la Odorheiu Secuiesc în perioada 22-23 aprilie. La cursul de Macarons şi Candy Bar participanţii vor învăţa cum să realizeze mai multe tipuri de macarons, cum se păstrează şi cum se servesc acestea. Pe lângă celebrele macarons se vor învăţa și realizarea elementelor unui Candy Bar. Deserturi în pahare, pop cakes, lollipop, lollipop cu ciocolată şi macarons, marshmallows şi petit fours sunt doar câteva dintre deserturile inedite care fac parte din programul cursului. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi-ne la telefon 0371-328.698, 0732-575.556…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×