GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Pralinele artizanale şi bomboanele de ciocolată sunt acel plus cui care îşi poate impresiona clienţii o cafenea, un bar, un restaurant, o cofetărie sau chiar un hotel. Ciocolateria artizanală poate oferi profituri consistente pentru locaţiile HoReCa, iar secretele realizării acestor produse pot fi însuşite absolvind un curs practic intensiv specializat.
În perioada 18-19 mai 2015, organizăm un nou curs de modelaj în pastă de zahăr, la București. Mulţi cursanţi au fost atraşi anul acesta de tehnica modelării figurinelor din pastă de zahăr. La cursul de modelare figurine umane, cursanţii vor învăţa să obţină şi să îmbine elementele corpului, axându-se îndeosebi pe realizarea diferențelor de expresie care dau în general caracteristicile figurinelor decorative, asigurând un aspect artistic impresionant. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Torturile mono-porţii şi deserturile franţuzeşti sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră. Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 torturi şi deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. Cursul va avea loc în perioada 27-28 aprilie, timp în care participanții vor învăţa să realizeze să monteze şi să decoreze 15 sortimente diferite de torturi mono-porţii şi deserturi. Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase…
Pasionaţii ciocolatei au ocazia de a participa, între 29-30 aprilie, la un curs de ciocolaterie în cadrul căruia cursanţii pot învăţa tehnicile temperării, turnării şi modelării ciocolatei, obţinând manual praline artizanale, trufe şi bomboane în peste 20 de forme şi sortimente, cu sau fără umpluturi. Perioada: 29-30 aprilie 2015 Locația: Odorheiu Secuiesc Organizator: Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo Vezi AICI galeria foto de la cursul anterior. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Tehnicile decorării torturilor de nuntă sunt din ce în ce mai variate, adaptându-se mereu la tendinţele pieţei şi la exigenţele clienţilor. La solicitarea mai multor specialiști, în data de 4 mai 2015, organizează un NOU curs practic și intensiv de decorare a torturilor în stil vintage și neo-baroc. La acest curs accentul se pune pe decorarea torturilor folosind elemente decorative elegante, clasice specifice acestor stiluri. Se va decora și cu dantelă comestibilă realizată la curs, participanții modelând și flori din pastă de zahăr. Participanții vor învăța: • să pregătească şi să aplice pe torturi pastă de zahăr • să realizeze…
Asociația PanGastRo organizează un nou curs de modelare FLORI, la Odorheiu Secuiesc, în perioada 5-6 mai, cu un program în ambele zile între orele 9,00-17,30. Tematică: realizarea florilor din pastă de zahăr (bujor deschis, lalele, ghiocei, lăcrămioare, floare de mazăre și crin), respectiv frunzele aferente, pictarea acestora și realizarea de buchete. Cursanţii vor învăţa să formeze elementele structurale ale florilor din pastă de zahăr, să le combine şi să le modeleze pentru a obţine formele dorite. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi-ne la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..
Platourile culinare sunt o modalitate bună de a impresiona clienţii restaurantelor, acestea devenind tot mai prezente nu numai în marile unităţi HoReCa, ci şi în moteluri, pensiuni sau restaurante mai mici. La noul curs dedicat platourilor culinare reci puteţi învăţa în doar 2 zile, alături de un maestru bucătar talentat, să obţineţi preparate apetisante şi să le montaţi într-un mod cât mai atractiv. La cursul ce se va desfăşura între 11-12 mai la Sinaia şi 12-13 mai la Miercurea Ciuc, aveţi ocazia de a învăţa să obţineţi platouri de preparate reci, de la procesarea ingredientelor şi prepararea alimentelor de bază, la…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×