GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

La solicitarea specialiștilor din sudul țării, organizăm un nou curs de modelare FIGURINE, la București, în perioada 20-21 şi 27-28 aprilie. În perioada 20-21 aprilie se vor modela, din pasta de zahăr, mai multe personaje îndrăgite de copii – Winnie the Pooh și Mickey Mouse. Cursanții se vor familiariza cu materia primă folosită, ustensilele pentru modelaj, iar la sfârșitul cursului, participanții vor cunoaşte toate etapele necesare realizării figurinelor din pasta de zahăr, vor cunoaşte tehnicile care trebuie folosite în vederea obţinerii decorurilor din pastă de zahăr, vor putea realiza individual aceste figurine. În perioada 27-28 aprilie, la cursul de modelare…
Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo organizează un curs NOU practic şi intensiv de două zile la Odorheiu Secuiesc în perioada 22-23 aprilie. La cursul de Macarons şi Candy Bar participanţii vor învăţa cum să realizeze mai multe tipuri de macarons, cum se păstrează şi cum se servesc acestea. Pe lângă celebrele macarons se vor învăţa și realizarea elementelor unui Candy Bar. Deserturi în pahare, pop cakes, lollipop, lollipop cu ciocolată şi macarons, marshmallows şi petit fours sunt doar câteva dintre deserturile inedite care fac parte din programul cursului. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi-ne la telefon 0371-328.698, 0732-575.556…
La solicitarea specialiștilor din sudul țării, organizăm un nou curs de modelare FIGURINE, la București, în perioada 20-21 aprilie 2015. Se vor modela, din pasta de zahăr, mai multe personaje îndrăgite de copii – Winnie the Pooh și Mickey Mouse. Cursanții se vor familiariza cu materia primă folosită, ustensilele pentru modelaj, iar la sfârșitul cursului, participanții vor cunoaşte toate etapele necesare realizării figurinelor din pasta de zahăr, vor cunoaşte tehnicile care trebuie folosite în vederea obţinerii decorurilor din pastă de zahăr, vor putea realiza individual aceste figurine. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe…
În perioada 27-28 aprilie 2015, organizăm un nou curs de modelaj în pastă de zahăr, la București. Mulţi cursanţi au fost atraşi anul acesta de tehnica modelării figurinelor din pastă de zahăr. La cursul de modelare figurine umane, cursanţii vor învăţa să obţină şi să îmbine elementele corpului, axându-se îndeosebi pe realizarea diferențelor de expresie care dau în general caracteristicile figurinelor decorative, asigurând un aspect artistic impresionant. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. Urmăriţi-ne și pe Facebook!
Torturile mono-porţii şi deserturile franţuzeşti sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră. Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 torturi şi deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. Cursul va avea loc în perioada 20-21 şi 27-28 aprilie, timp în care participanții vor învăţa să realizeze să monteze şi să decoreze 15 sortimente diferite de torturi mono-porţii şi deserturi. Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de…
Produsele și serviciile furnizorilor de pe piața de panificație, cofetărie și HoReCa pot ajunge la cât mai mulți utilizatori cu prilejul Concursurilor GastroPan. Pe lângă cupele, medaliile și diplomele oferite de Organizatorii, câștigătorii vor avea parte de pachete de produse oferite de Sponsorii Concursurilor. Aflați cum puteți susține Concursurile GastroPan și ce beneficii puteți obține în calitate de Sponsor.
Trofeele Pâinea şi Tortul Anului 2015 sunt doar o parte din premiile care se vor decerna la Concursurile GastroPan, cea mai mare competiţie autohtonă la care se întrec brutari, cofetari şi bucătari din toate colţurile ţării. Pe lângă standurile celor 130 de expozanţi români şi străini care vor prezenta gama completă de soluţii şi tehnologii pentru afacerile de profil, expoziţia GastroPan găzduieşte concursurile cu acelaşi nume, competiţii în cadrul cărora sunt dezvăluite cele mai inovatoare produse care se vor impune pe piaţă. Un sortiment nemaiîntâlnit pe piaţă va fi Pâinea Anului 2015 Brutarii din toate colţurile ţării sunt provocaţi să…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×