GP_2017_banner_960x200-RO

Cursuri Practice

Asociația PanGastRo organizează din nou, în perioada 14-15 februarie, la Cluj Napoca, un curs practic şi intensiv dedicat realizării artizanale a fursecurilor French Macarons şi a altor 14 tipuri de deserturi şi dulcuri care compun conceptul de candy bar. La cursul de Macarons şi Candy Bar puteți învăţa cum să realizați mai multe tipuri de macarons utilizând ingrediente naturale. Pe lângă celebrele macarons se vor învăţa și obţinerea unor produse deosebite potrivite unui candy bar. Deserturi în pahare, pop cakes, lollipop, cheesecake, macarons, marshmallows şi mini fursecuri sunt doar câteva dintre deserturile inedite care fac parte din programul cursului. Perioada:…
Anul 2018 a început în forţă în privinţa cursurilor practice susţinute de cei mai talentaţi cofetari, brutari şi bucătari din ţară şi din străinătate. Numeroşi cursanţi dornici de perfecţionare din toate colţurile ţării au venit la cursuri pentru a învăţa să creeze deserturi monoporții, torturi la modă de 16 felii, produse de patiserie și pâine cu și fără gluten. Participanții au dobândit noi experienţe şi pe latura gastronomică, participând la cursurile de mese festive – preparate calde. Aflaţi în continuare care sunt următoarele cursuri programate: După succesul avut în octombrie, la cele două cursuri organizate pentru prima dată la Cluj,…
Cel mai nou modul, Mini-torturi franţuzeşti va fi organizat în perioada 12-13 februarie 2018, la Cluj Napoca. La acest curs practic participanţii vor pregăti 10 torturi mici de mai multe forme (cerc, dreptunghiular, oval etc.) cu straturi moi şi crocante, folosind numai ingrediente naturale, uşor accesibile în România. Torturile vor fi ornate cu decoruri de ciocolată artizanală.   Perioada: 12-13 februarie 2018 Locaţie: Cluj Napoca Program: prima zi între 9-18, a doua zi între 8-16   Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, 0756-610.883 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în doar două zile, întregul proces tehnologic necesar obţinerii a zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie. Mai mult, la acest curs se va învăţa şi procesul tehnologic de fabricaţie a produselor fără gluten. Aflaţi detalii şi imagini de la cursurile de acest gen.
Între 22-23 ianuarie, la Braşov va fi organizat modulul dedicat preparatelor calde din carne de porc, miel şi vită. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Acest modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de porc şi miel și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv…
  Torturile monoporţii sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră.Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 torturi şi deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. Cursul va avea loc în perioada 15-16 ianuarie 2018, timp în care participanții vor învăţa să realizeze să monteze şi să decoreze 15 sortimente diferite de torturi monoporţii şi deserturi. Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase şi nutritive,…
Torturile pregătite pentru evenimente speciale având anumite tematici, nu mai sunt doar deserturi care trebuie să satisfacă prin gust, ci contribuie la definirea tematicii petrecerii, adăugând un plus de expresivitate și chiar creând un moment în sine. Și dacă ne gândim la evenimentele ”clasice” cu importanță majoră, petrecerile dedicate copiilor sunt printre cele mai…”pretențioase”. Iar dintre acestea, botezurile ocupă un loc special pe lista de petreceri, fapt pentru care torturile trebuie să uimească prin creativitate și unicitate. Totuși, tendințele sunt într-o continuă schimbare și în acest domeniu, iar solicitările din partea consumatorilor sunt din ce în ce mai sofisticate, motiv…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×