”Timpul” sculptat în legume și fructe la Concursurile GastroPan

Cei mai talentați bucătari din România se întrec la categoriile secțiunii gastronomie a Concursurilor GastroPan, care se vor desfășura în cadrul celei de-a X-a ediții a Expoziției Internaționale GastroPan. Târgul de specialitate este cel mai important eveniment de afaceri autohton dedicat industriei de panificație, cofetărie și HoReCa și va avea loc în perioada 19-22 aprilie 2018, la Complexul Expo Imperial Inn din Târgu Mureș. Bucătarii români interesați de participare sunt așteptați să concureze pentru premiile anului. Termenul limită pentru înscriere este 15 martie 2018. Juriul care numește câștigătorii Concursurilor GastroPan este format din experți de talie mondială, câștigători ai concursurilor și olimpiadelor celor mai însemnate din lume. Lucrările expuse urmează o tematică propusă de asociațiile de specialitate din România și de specialiștii premiați la concursurile internaționale, oferind...

Citeşte mai mult

Tortul Anului 2018 va fi un tort de ciocolată

Torturile de ciocolată va fi tematica categoriei Tort a secțiunii de cofetărie din cadrul Concursurilor GastroPan 2018. Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentaţi brutari, cofetari și bucătari autohtoni care își vor demonstra măiestria în fața unui juriu format din experți de talie mondială. Competițiile se vor desfășura în cadrul celei de-a X-a ediții a Expoziției Internaționale GastroPan, cel mai important eveniment de afaceri autohton dedicat industriei de panificație, cofetărie și HoReCa, care va avea loc în perioada 19-22 aprilie 2018, la Complexul Expo Imperial Inn din Târgu Mureș. Aflați care sunt tematicile secțiunii de Cofetărie!   Participarea la Concursurile GastroPan este una dintre modalitățile prin care brutăriile, cofetăriile și restaurantele își pot asigura consolidarea pe piață. Pe lângă faptul că aceste competiţii sprijină evoluţia profesională a...

Citeşte mai mult

Câştigătorii Concursurilor GastroPan: cei mai buni brutari, cofetari şi bucătari din România

Cele mai bune brutării, cofetării şi restaurante din ţară şi-au trimis specialiştii să îşi întreacă talentele în cadrul Concursurilor GastroPan, desfăşurate în perioada 23-25 martie la Sibiu. Concursurile GastroPan au atras la expoziţia GastroPan din Sibiu peste 100 brutari, cofetari şi bucătari talentaţi din toată ţara. 

Citeşte mai mult

Soluțiile și ingredientele sănătoase, produse care sprijină stilul de viață sănătos – trend evidențiat la GastroPan 2017

Expoziția GastroPan şi-a reconfirmat poziţia de expoziţie-lider în industria de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit, cafea şi alimentaţie publică. În perioada 23-25 martie Sibiu a găzduit ediţia a noua a celui mai important eveniment de profil. Expoziţia a atras 21.575 de vizitatori, specialiști din domeniul panificației, cofetăriei și HoReCa, care au experimentat soluţiile variate prezentate la standurile celor 133 de expozanţi din 24 de ţări, pe o suprafață expozițională de 7000 mp. Capacitatea de a reuni furnizorii de echipamente, ingrediente, ustensile şi soluţii cu producătorii, operatorii, specialiştii şi antreprenorii din domeniu a asigurat succesul expoziţiei. Cu o creștere semnificativă în ultimii ani, expoziția GastroPan a devenit, prin profesionalism și o abordare corectă a pieței românești, cel mai important eveniment de acest gen din România și...

Citeşte mai mult

În martie se vor premia Pâinea și Tortul Anului 2017 în cadrul expoziției GastroPan

Numeroşi brutari şi cofetari din toată ţara vor intra în cursa pentru premierea celei mai inovatoare pâini şi a celui mai gustos tort, cu prilejul expoziţiei GastroPan. Concursurile GastroPan se vor desfăşura în cadrul celei mai mari expoziţii dedicate sectorului de panificaţie, cofetărie şi HoReCa, ce se va desfăşura în perioada 23-25 martie 2017 la Redal Expo din Sibiu. Dintre cele 9 categorii competiţionale, concursurile care desemnează Tortul şi Pâinea Anului 2017 sunt cele mai atractive, atât pentru concurenţi cât şi pentru publicul larg. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2017 se fac până pe 10 februarie.

Citeşte mai mult

Concursurile GastroPan setează trendurile anului viitor

Cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se va desfăşura în perioada 23-25 martie 2017 la Sibiu, în cadrul expoziţiei GastroPan. Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentaţi brutari, cofetari și bucătari autohtoni care își vor demonstra măiestria în fața unui juriu format din experți de talie mondială. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (PANIFICAȚIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE), în cadrul cărora juriul selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2017 și Tortul Anului 2017. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2017 se fac până pe 10 februarie.

Citeşte mai mult

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×