fbpx

NOU: DECOR PENTRU TORT COPII CU TEMĂ JUNGLE

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

9-10 septembrie 2024

Locuri disponibile:

10

Detalii:

 Machetele cu tematică de junglă sunt perfecte pentru a decora torturile destinate copiilor, aducând un strop de aventură și culoare temei. Acestea includ figurine de animale, plante exotice și elemente specifice mediului tropical, transformând orice tort într-o adevărată  explorare a sălbăticiei.  

Acest curs unic este conceput pentru cofetarii pasionați și pentru cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile artistice și tehnice în decorarea torturilor. În cadrul acestui curs, veți învăța să creați adevărate opere de artă comestibile, aducând la viață minunata lume a junglei pe torturile pentru copii.

Se vor învăța despre:

  • tehnici de modelare: modelarea diverselor animale și plante din pastă de zahăr și fondant
  • colorare și pictură: explorarea tehnicilor de colorare și pictură pentru a aduce realism și detalii spectaculoase decorurilor
  • utilizarea instrumentelor: utilizarea diverselor instrumente de decorare, de la pensule fine la ustensile pentru texturare

Acest curs este ideal pentru cofetarii profesioniști care doresc să adauge noi abilități și tehnici în portofoliul lor sau oricărui pasionat de arta decorării torturilor, indiferent de nivelul de experiență.

La finalul cursului, se va primi o diplomă de participare care atestă participarea în cadrul cursului.

  • durata: 2 zile
  • Program: ziua I - 9:00 - 17:00
                    ziua II - 9:00 - 17.00
  • număr maxim locuri disponibile: 10
  • grad de dificultate: easy-medium
  • Locația: Odorheiu Secuiesc


Tariful de participare este 2000 RON. Acesta include instruirea, toate materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele realizate la curs și câte un șorț personalizat.

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, sau prin WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Rodica BUNEA

Instructor Certificat PMEMaestru cofetar - Cake designer
Decoruri Produse Cofetărie, Academia de Artă Dulce. Medaliată național și internațional în modelaj, a fost prezentată în reviste naționale și internaționale, invitată să participe la interviuri TV și a participat la numeroase colaborări internaționale.

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: