Curs Modelaj în pastă de zahăr - Figurine Umane

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

29-30 ianuarie 2024

Locuri disponibile:

10

Detalii:

Curs Modelaj în pastă de zahăr - Figurine Umane


Cursul este format din parte de teorie (aproximativ 2 h):  materii prime, explicare mod formare și construcție, teoria culorilor, proportii, simetrie, expresii, forme modelaj...etc) și din partea practică (aproximativ 16 h).

Se pune accent pe fizionomii, ca atare se vor realiza în mare parte capete umane (de la cele mai simple la realistice) apoi doua figurine umane întregi (fetiță și adult).

  • durata: 2 zile
  • rogram: ziua I - 9:00 - 17.30
                    ziua II - 9:00 - 17.30
  • număr maxim locuri disponibile: 10
  • grad de dificultate: easy-medium


Tariful de participare este 1600 RON. Acesta include instruirea, toate materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele realizate la curs și câte un șorț personalizat.

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, sau prin WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Rodica BUNEA

Instructor Certificat PMEMaestru cofetar - Cake designer
Decoruri Produse Cofetărie, Academia de Artă Dulce. Medaliată național și internațional în modelaj, a fost prezentată în reviste naționale și internaționale, invitată să participe la interviuri TV și a participat la numeroase colaborări internaționale.
Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: