fbpx

GALAȚI: Meniu complet de evenimente

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

25-26 februarie 2025

Locuri disponibile:

12

Detalii:

În cadrul cursului se vor realiza două meniuri complete de evenimente formate din antreu rece, antreu cald și fel principal. Dintre cele două meniuri, un meniu este pe bază de cărnuri, iar al doilea meniu este cu produse vegetariene și vegane. 
Ca și BONUS, se vor oferi valorile nutriționale GRATUIT pentru meniul pe bază de cărnuri. 

Rețete ce se va realiza:
- Canapele cu creveți și cremă de gorgonzola cu lime
- Chips din semințe cu roast beef
- Frigărui din antricot de vită
- Pateu din conopidă cu alune
- Duet din șalău cu mazăre în mantie verde cu bilete din cartofi cu ciuperci
- Friptură din curcan din piept de porc presat cu piure din cartofi cu pesto roșu

 
    durata cursului: 2 zile
    formator Chef Florin Kiss
    program: ziua I - 9:00 - 18:00
    ziua II - 8:00 - 15:00
    locuri disponibile: 12
    grad de dificultate: easy-medium
    locația GALAȚI
    

Tariful de participare este 2300 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu rețetele tipărite, materiile prime și ustensilele, șorț personalizat, inclusiv produsele de la curs.

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Florin KISS

Culinary Advisor are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.
Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: