
Următorul curs:
13-14 mai 2025
Locuri disponibile:
15
Detalii:
Un eveniment special merită un meniu pe măsură unde fiecare preparat este gândit pentru a oferi echilibru între gust, aspect și prospețime. De la antreuri reci și calde, până la feluri principale savuroase, meniul complet de evenimente este creat pentru a transforma orice ocazie într-o experiență culinară de neuitat.
Se vor prepara produse pentru:
- Antreu rece – îmbină ingrediente de calitate, texturi rafinate și arome echilibrate, perfecte pentru un început spectaculos al mesei festive
- Antreu cald – adaugă un plus de rafinament și complexitate meniului, completând perfect experiența culinară a evenimentului
- Feluri principale – sunt gândite pentru a oferi diversitate și echilibru, combinând preparate consistente cu garnituri atent selecționate și sosuri aromate.
Fiecare detaliu al meniului este adaptat pentru a se potrivi perfect evenimentului oferind invitaților o experiență culinară de excepție.
durata cursului: 2 zile
formator Chef Florin Kiss
program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00
locuri disponibile: 12
grad de dificultate: easy-medium
locația CLUJ NAPOCA
Tariful de participare este 2300 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu rețetele tipărite, materiile prime și ustensilele, șorț personalizat, inclusiv produsele de la curs.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Formator:

Florin KISS
Culinary Advisor are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.
[forms ID=6]