fbpx

Târgu Neamț: Masterclass - Meniuri complete pentru evenimente - Modul 3

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

6-7 AUGUST 2024

Locuri disponibile:

15

Detalii:

Cursul se bazează doar pe partea de practică, de la respectarea normelor de igienă în bucătărie, respectarea tehnicilor corecte de gătire, folosirea corectă a tehnologiei actuale, determinarea gustului și a texturii corecte a preparatelor, până la reducerea pierderilor și a risipei alimentare!

De la selectarea materiilor prime până la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor, impulsionând astfel satisfacția consumatorilor și profitul locației care servește astfel de produse.
Un accent deosebit se va pune pe tehnica de "plating" - cursanții vor exersa modul de aranjare în farfurie a preparatelor, pentru a le valorifica cel mai bine în privirile consumatorului.

În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenioase preparate culinare.Cursanții acestei sesiuni vor pregăti preparate culinare de la aperitive reci/calde până la felul principal, astfel pot alcătui un meniu complet special și delicios.
Mentorul cursului este Lady Chef a României, doamna Cornelia GHIȘOI.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 10:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:00
  • locuri disponibile: 15
  • grad de dificultate: easy-medium
  • locația: Pensiunea Edera-Vânători - Tg.Neamț, județul Neamț

Tariful de participare este 2200 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite. Organizatorii asigură toate materiile prime şi ustensilele iar cursanţii vor primi un șort cu inscripționare PanGastRo și produsele realizate la curs.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Cornelia GHIȘOI

Cornelia Ghișoi: Lady Chef a României, Maestru în Arta Culinară, vicepreședinte ANBCT, multiplu campion la concursuri internaționale de gastronomie și la olimpiada mondială (Olimpiada Mondiala de la Stuttgart, Germania 2020), membru Euro-Toques, membru WACS, iar de câțiva ani face parte din juriu internațional și național (#Gastropan).

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: