fbpx

PRODUSE SNACKING TO GO

Image

Locuri disponibile:

12

Următorul curs:

17-18 septembrie 2024Acest curs este potrivit pentru a obține produsele de patiserie „to go" fiind o alegere populară pentru cei care caută o gustare rapidă și delicioasă, fie că este vorba de micul dejun, prânz sau o gustare între mese.

Acest curs este creat special pentru cei care doresc să își dezvolte abilitățile în prepararea și prezentarea produselor de patiserie destinate consumului pe fugă. Sub îndrumarea formatorului nostru veți învăța să creați delicatese de patiserie delicioase și atractive, perfecte pentru a fi savurate oriunde și oricând.

Ce veți învăța:

  • tehnici de preparare: veți învăța cum să pregătiți o gamă variată de produse de patiserie, de la croissante și baze pentru sandwich-uri la focaccia
  • arome și ingrediente: veți explora diverse combinații de arome și ingrediente, pentru a crea produse unice și delicioase
  • tehnici de coacere: veți învăța secretele coacerii perfecte pentru a obține produse de patiserie cu textură și gust impecabile

Se vor obține brownie cu ciocolată, cookies, baze pentru sandwich-uri (reci, calde), foccacia, chiflă, croissant cu semințe, pogăcele cu brânză și multe altele, potrivite pentru o cafenea, vitrină de brutărie sau chiar restaurant.

Acest curs este destinat:

  • brutăriilor sau patiseriilor care realizează produsul și îl distribuie unităților HoReCa (restaurante, bistro, cafenele etc.)
  • brutăriilor sau patiseriilor care comercializează produsul în unitate proprie
  • celor care doresc deschiderea unor unități cu produse to go.

La finalul cursului, se va primi o diplomă de participare care atestă participarea în cadrul cursului.

Workshop-ul este susținut de către maestrul brutar, Horvath Kalman.

          Durata cursului: 2 zile

          program: ziua I – 09:00-17:00

                         ziua II - 8:00 - 14:00

          locuri disponibile: 12

          grad de dificultate: easy-medium

          localitate: CLUJ NAPOCA

Tariful de participare este 1900 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele de la curs și câte un șorț personalizat.

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Horvath KALMAN

Brutar cu experiență în obținerea produselor cu maia sălbatică. Specialist în know-how-ul în producția de produse de panificație, patiserie în proces artizanal și industrial.

Galerie imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: