fbpx

Produse de patiserie dulce și sărată - CLUJ-NAPOCA

Locuri disponibile:

15

Următorul curs:

3-4 iulie 2024

În timpul cursului, participanții vor avea oportunitatea de a practica și de a perfecționa tehnicile necesare pentru a crea produse de patiserie de calitate, atât dulci, cât și sărate.

Cursul de perfecționare cu tematică nouă, patiserie dulce și sărată, oferă participanților oportunitatea de a învăța tehnici avansate în prepararea unor produse cu forme noi din foietaje cu unt, toate inspirate de la renumite locații din lume, prezentate și recomandate de recunoscuți brutari și patiseri ai lumii, produse ”trendsetters” ale momentului, produse precum cruffin, New York Rolls, ștrudel Vienez, Pastel de ata, pogăcele Quattro Formaggi, diferite foietaje sărate, dar si reinterpretarea cozonacului cu diferite gusturi și texturi noi, foarte bine vândute in țara noastră mai ales de sărbători.

Participanții vor fi ghidați de către formator în arta patiseriei dulce pentru a înțelege secretele obținerii unor foietaje perfecte cu unt.


Cursul este conceput pentru a satisface atât pasionații de patiserie, cât și profesioniștii care doresc să-și îmbunătățească, atât sortimentația, cât și abilitățile în acest domeniu, oferindu-le instrumentele necesare pentru a excela în industrie.

Se vor obține: 
Cruffin
New York Rolls
Ștrudel Vienez
Pastel de Nata - tartă portugheză
Pogăcele Quattro formaggi
Diferite foietaje sărate
Cozonac însiropat
Babka - cozonacul evreiesc

Workshop-ul este susținut de către maestrul brutar, Horvath Kalman.

          Durata cursului: 2 zile

          program: ziua I – 09:00-17:00

                          ziua II - 8:00 - 14:00

          locuri disponibile: 12

          grad de dificultate: easy-medium

          localitate: Cluj-Napoca

Tariful de participare este 1900 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi produsele de la curs și câte un șorț personalizat.

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Horvath KALMAN

Brutar cu experiență în obținerea produselor cu maia sălbatică. Specialist în know-how-ul în producția de produse de panificație, patiserie în proces artizanal și industrial.

Galerie imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: