fbpx

Brutărie artizanală fără costuri ridicate

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Detalii:

Brutăriile și patiseriile acordă o importanță deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi și sortimente inedite pentru a fi pe gustul cât mai multor clienți.

Cursul răspunde la tendința consumatorilor de a se îndrepta către produsele de panificație și patiserie artizanale, care necesită un necesar minim de materii prime (făină, apă, drojdie, alte ingrediente), la un consum de energie și gaz redus, cu un aluat de bază din care se pot obține o gamă largă și variată de produse.

În cadrul acestui curs, se va lucra cu materii prime de bază, făină, apă, drojdie, care vor reprezenta aluatul de bază pentru mai multe tipuri de produse. În funcție de produsul dorit, se pot adăuga alte ingrediente, cum ar fi cacao, vanilie, nuci, semințe etc., obținându-se un produs unic specific brutăriei proprii.

Nu reprezintă o problemă dacă îți lipsesc anumite ingrediente: improvizează și înlocuiește cu alte ingrediente. La acest curs, ai șansa de a afla și cunoaște secretele pentru realizarea a zeci de produse dintr-un singur aluat doar prin ingredientele avute sau modelarea lor.

Workshop-ul este susţinut de către maestrul patiser, Anita NARDAI.

Cursul este cu traducere în limba română.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 17:00
                    ziua II - 8:00 - 14:00
  • locuri disponibile: 15
  • grad de dificultate: easy-medium

Tariful de participare este 1600 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produse de la curs și câte un șorț personalizat.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Anita NARDAI

Maestru brutar și cofetar. Multiplu campion al concursului de patiserie organizată în Bratislava. Președinta Asociației Brutarilor Meșteșugari din Ungaria. Proprietara unei brutării și cofetării din Ungaria.

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: