fbpx

Târgu Mureș - Meniu complet de evenimente

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

28-29 martie 2023

Locuri disponibile:

15

Detalii:

Academia Pangastro este locul tău de unde să te informezi, să te inspiri și să afli rețete, idei, produse și combinații alimentare potrivite pentru tine și locația ta.
Cursurile de gătit se desfășoară după un program interactiv, având o structură ce cuprinde obiective clare. 
Cursurile durează 2 zile și se desfășoară pe parcursul mai multor ore împărțite pe categorii de pregătire a materiei prime.

Ne-am propus să facem din asta un fenomen, iar pentru asta avem nevoie de bucătari pasionați, șefi de unități care doresc să afle secretele din bucătărie și antreprenori ce doresc să își dezvolte și latura gastronomică.

Noi punem la bătaie toate ingredientele, o bucătărie utilată, dar și cei mai buni formatori în gastronomie care să te ghideze, pas cu pas și să îți răspundă la toate întrebările tale.
În cadrul cursului se va realiza:
Meniu Evenimente
Antreu rece -6 
Antreu cald -1 
Fel principal - 1
Meniu  Evenimente Vegetarian
Antreu rece - 6
Antreu cald -1
Fel principal

 
    durata cursului: 2 zile
    formator Chef Florin Kiss
    program: ziua I - 9:00 - 18:00
    ziua II - 8:00 - 15:00
    locuri disponibile: 15
    grad de dificultate: easy-medium
    localitate: Târgu Mureș - Terra Luxury Events Hall
    prima zi masa este asigurată

Tariful de participare este 2000 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu rețetele tipărite, materiile prime și ustensilele, șorț personalizat, inclusiv produsele de la curs, prima zi masa este asigurată.

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Florin KISS

Culinary Advisor are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.
Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: