Brutărie și patiserie artizanală cu maia cu adaos de drojdie

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

17-18 iunie 2024

Locuri disponibile:

15

Detalii:

Brutarii şi patisierii dornici de a inova şi de a experimenta modul de procesare şi coacere a mai multor tipuri de aluaturi, se pot înscrie la Cursul de Brutărie artizanală: produse de panificație cu maia cu adaos de drojdie (pâine şi produse de patiserie).

Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi.
Cursul răspunde la tendinţa consumatorilor de a se îndrepta către produsele de panificaţie şi patiserie artizanale,respectiv către produsele cu maia.

Folosind diverse combinaţii de ingrediente, cursanţii vor exersa zeci de modalităţi de procesare, modelare şi coacere a aluaturilor, urmărindu-se diversificarea sortimentelor. Cursanţii vor învăţa experimentând practic cum se dozează materiile prime, care este ordinea etapelor de procesare a aluatului, cum se comportă acesta în diverse medii ambientale, ce condiţii de umiditate şi de temperatură necesită anumite tipuri de aluat, cum se desfăşoară procesul de dospire, ce tipuri de coacere există şi ce trucuri pot fi aplicate pentru repararea anumitor greşeli din procesul de coacere. 
În cadrul workshop-ului se va învăța pregătirea maielei și modul de lucru a acestuia și aplicarea în procesul de producție zilnică a pâinii. 

Workshop-ul este susţinut de către maestrul patiser, Anita NARDAI. 
Cursul este cu tradcere în limba română.

  • 30 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 17:00
                    ziua II - 8:00 - 14:00
  • locuri disponibile: 15
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Pangastro Training Center - Odorheiu Secuiesc
Tariful de participare este 1900 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, un șorț și la sfârșit produsele realizate în cadrul cursului.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon  0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Anita NARDAI

Maestru brutar și cofetar. Multiplu campion al concursului de patiserie organizată în Bratislava. Președinta Asociației Brutarilor Meșteșugari din Ungaria. Proprietara unei brutării și cofetării din Ungaria.

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: