
Detalii:
Făină, apă, drojdie - materii prime pentru obținerea unui aluat de panificație. Se pot adăuga alte ingrediente precum nucă măcinată, mac, scorțișoară, porumb, smântână și altele, obținându-se un aluat pentru un produs unic în brutăria ta care se diferențiază de concurență.
Folosind diverse combinaţii de ingrediente, cursanţii vor exersa zeci de modalităţi de procesare, modelare şi coacere a aluaturilor, urmărindu-se diversificarea sortimentelor. Cursanţii vor învăţa experimentând practic cum se dozează materiile prime, care este ordinea etapelor de procesare a aluatului, cum se comportă acesta în diverse medii ambientale, ce condiţii de umiditate şi de temperatură necesită anumite tipuri de aluat, cum se desfăşoară procesul de dospire, ce tipuri de coacere există şi ce trucuri pot fi aplicate pentru repararea anumitor greşeli din procesul de coacere.
Workshop-ul este susţinut de către maestrul patiser, Anita NARDAI din Ungaria.
Cursul este cu tradcere în limba română.
durata cursului: 2 zile
program: ziua I - 9:00 - 17:00
ziua II - 8:00 - 14:00
locuri disponibile: 15
grad de dificultate: easy-medium
localitate: Pangastro Training Center - Odorheiu Secuiesc
Iată produsele ce vor fi realizate în cadrul cursului:
Pâine tradițională cu semințe de dovleac (pâine, baghetă, chiflă)
Pâine tradițională cu semințe de floarea-soarelui (pâine, baghetă, chiflă)
Pâine tradițională cu fulgi de cartofi (pâine, baghetă, chiflă)
Pâine cu semințe
Babka cu fistic
Babka cu ciocolată
Bakba cu scorțișoară
Mini melc cu cicolată
Mini pizza
Cuib de viespe
Mini croissant – simplu
Mini croissant – umplut cu ciocolată/scorțișoară și prune
Aluat pentru sandwich – cu semințe
Pâine umplută mexicană
Pâine umplută cu smântână și șuncă
Pizza – cu sos de roșii
Pizza – cu sos de smântână și semințe
Tariful de participare este 1800 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele de la curs și câte un șorț perosnalizat.
Folosind diverse combinaţii de ingrediente, cursanţii vor exersa zeci de modalităţi de procesare, modelare şi coacere a aluaturilor, urmărindu-se diversificarea sortimentelor. Cursanţii vor învăţa experimentând practic cum se dozează materiile prime, care este ordinea etapelor de procesare a aluatului, cum se comportă acesta în diverse medii ambientale, ce condiţii de umiditate şi de temperatură necesită anumite tipuri de aluat, cum se desfăşoară procesul de dospire, ce tipuri de coacere există şi ce trucuri pot fi aplicate pentru repararea anumitor greşeli din procesul de coacere.
Workshop-ul este susţinut de către maestrul patiser, Anita NARDAI din Ungaria.
Cursul este cu tradcere în limba română.
durata cursului: 2 zile
program: ziua I - 9:00 - 17:00
ziua II - 8:00 - 14:00
locuri disponibile: 15
grad de dificultate: easy-medium
localitate: Pangastro Training Center - Odorheiu Secuiesc
Iată produsele ce vor fi realizate în cadrul cursului:
Pâine tradițională cu semințe de dovleac (pâine, baghetă, chiflă)
Pâine tradițională cu semințe de floarea-soarelui (pâine, baghetă, chiflă)
Pâine tradițională cu fulgi de cartofi (pâine, baghetă, chiflă)
Pâine cu semințe
Babka cu fistic
Babka cu ciocolată
Bakba cu scorțișoară
Mini melc cu cicolată
Mini pizza
Cuib de viespe
Mini croissant – simplu
Mini croissant – umplut cu ciocolată/scorțișoară și prune
Aluat pentru sandwich – cu semințe
Pâine umplută mexicană
Pâine umplută cu smântână și șuncă
Pizza – cu sos de roșii
Pizza – cu sos de smântână și semințe
Tariful de participare este 1800 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele de la curs și câte un șorț perosnalizat.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Formator:

Anita NARDAI
Maestru brutar și cofetar. Multiplu campion al concursului de patiserie organizată în Bratislava. Președinta Asociației Brutarilor Meșteșugari din Ungaria. Proprietara unei brutării și cofetării din Ungaria.