Ciocolaterie artizanală (cu / fără adaos de zahăr)

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

13-14 noiembrie 2023

Locuri disponibile:

12

Detalii:

Pralinele, trufele, bomboanele cu sau fără umpluturi, toate realizate manual, prin tehnici artizanale şi ingrediente de calitate atrag numeroşi clienţi aflaţi în căutarea unor delicatese gustoase şi originale, iar marjele de profit ale acestor produse nu sunt deloc neglijabile. Cu investiţii minime în ustensile şi accesorii, puteţi învăţa să realizaţi zeci de produse din ciocolată care pot spori afacerea dumneavoastră.

Înţelegerea proprietăţilor fiecărui sortiment de ciocolată, temperarea, turnarea, umplerea, îmbrăcarea, modelarea şi decorarea pralinelor şi bomboanelor pot fi însuşite, alături de un cofetar experimentat. Tehnica temperării ciocolatei formează structura cristalină optimă a materiei prime, asigurând un gust catifelat şi un aspect imaculat produselor finite.

La acest curs cu tematică nouă, se obțin zeci de tipuri de produse din ciocolată cu adaos de zahăr, dar și fără adaos de zahăr. Se vor prezenta tipuri de îndulcitori care pot fi folosiți la obținerea produselor din ciocolată, dar și secrete și tehnici noi de prezentare.  

Pornind de la acest prim pas al temperării materiei prime, puteţi învăţa să obţineţi manual praline artizanale, trufe şi bomboane în peste 20 de forme şi sortimente, cu sau fără umpluturi.

 

  • durata: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:00
  • locuri disponibile: 12
  • grad de dificultate: easy-medium


Tariful de participare este 2000 RON. Acesta include instruirea, reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele realizate la curs și câte un șorț personalizat.

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, sau prin WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

László LENGYEL

Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: