Deserturi și torturi monoporții pentru evenimente, 27-28 iunie

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

27-28 iunie 2022

Locuri disponibile:

13

Detalii:

Acest curs este recomandat cofetarilor, dar și restaurantelor și firmelor de catering, fiind un curs practic unde puteți însuși cele mai noi trenduri din domeniul deserturilor pentru diferite evenimente.

În cadrul cursului, sub îndrumarea maestrului cofetar Laszlo Lengyel, se vor realiza 14 deserturi cu forme și gusturi inedite, respectând criteriile deserturilor moderne.

Cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare.

În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele deserturi rotunde cu diametru de 6 cm și înălțime de 6 cm:

  • Desert cu căpșuni
  • Desert de ciocolată
  • Mousse de ciocolată cu portocale și moscauer caramelizat
  • Desert spumă ”vind” cu lămâie
  • Desert Pădurea neagră
  • Desert trilogie de ciocolată
  • Desert cu zmeură
  • Desert cu iaurt și fructe de pădure
  • Desert marshmallow
  • Desert la pahar cu ciocolată albă și căpșuni
  • Desert cu mere și mouse de ciocolată albă
  • Desert cu brânză și afine
  • Desert cu pere şi vin roşu
  • Desert cu caramel la pahar

Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase şi nutritive, cât şi prin aspectul deosebit, irezistibil pentru clienţi.

Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Lengyel László Levente. Cursul este cu traducere în limba română.

  • 14 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                     ziua II - 8:00 - 15:00
  • locuri disponibile: 13
  • grad de dificultate: easy-medium
  • locatia: Odorheiu Secuiesc
Tariful de participare este 1800 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite. Materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei și produsele realizate la curs.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WhatsApp sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

László LENGYEL

Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).

PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: