
Următorul curs:
Locuri disponibile:
Detalii:
Acest curs este recomandat cofetarilor, dar și restaurantelor și firmelor de catering, fiind un curs practic unde puteți însuși cele mai noi trenduri din domeniul deserturilor pentru diferite evenimente.
În cadrul cursului, sub îndrumarea maestrului cofetar Laszlo Lengyel, se vor realiza 14 deserturi cu forme și gusturi inedite, respectând criteriile deserturilor moderne.
Cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare.
În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele deserturi rotunde cu diametru de 6 cm și înălțime de 6 cm:
- Desert cu căpșuni
- Desert de ciocolată
- Mousse de ciocolată cu portocale și moscauer caramelizat
- Desert spumă ”vind” cu lămâie
- Desert Pădurea neagră
- Desert trilogie de ciocolată
- Desert cu zmeură
- Desert cu iaurt și fructe de pădure
- Desert marshmallow
- Desert la pahar cu ciocolată albă și căpșuni
- Desert cu mere și mouse de ciocolată albă
- Desert cu brânză și afine
- Desert cu pere şi vin roşu
- Desert cu caramel la pahar
Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase şi nutritive, cât şi prin aspectul deosebit, irezistibil pentru clienţi.
Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Lengyel László Levente. Cursul este cu traducere în limba română.
- 14 rețete
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00 - locuri disponibile: 13
- grad de dificultate: easy-medium
- locatia: Odorheiu Secuiesc
Formator:
