
Următorul curs:
Locuri disponibile:
Detalii:
În cadrul cursului de French Bakery cursanții vor experimenta în mod practic 9 rețete de produse de patiserie franțuzească, care vor contribui la succesul oricărei brutării/patiserii.
Toate produsele pregătite sunt artizanale și pe bază de maia naturală. În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete clasice franțuzești:
• panettone cu maia
• pâine neagră de secară cu maia
• pâine neagră de secară cu nuci și merișoare
• pâine din grâu spelta cu maia
• croissants
• pain aux chocolate cu maia
• aluat foietaj danez
• Cinnamon rolls
• Tebirkes
• Croffins
Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanții vor învăța întregul proces tehnologic de preparare a produselor de patiserie sau pâini și vor însuși noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului. Materiile prime folosite la pregătirea rețetelor se regăsesc în oferta distribuitorilor din România și sunt naturale.
Cursul este susţinut de către maestrul patiser Sergei NOVAK. Cursul se derulează cu traducere din limba engleză în limba română.
- 9 rețete
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00 - locuri disponibile: 12
- grad de dificultate: medium
- localitate: Odorheiu Secuiesc, Academia de cursuri PanGastRo
Tariful de participare este 1800 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei.
Formator:
