
Următorul curs:
11-12 iulie 2022
Locuri disponibile:
12
Cursul de Macarons și Candy bar este un curs practic şi intensiv dedicat realizării artizanale a fursecurilor French Macarons şi a altor tipuri de deserturi şi dulciuri care compun conceptul de candy bar.
Participanții acestui modul vor învăța cum să realizeze mai multe tipuri de macarons utilizând ingrediente naturale. Pe lângă celebrele macarons se vor învăţa și obţinerea unor produse deosebite potrivite unui candy bar.
În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete:
Marshmalow
Fursecuri NERO
Mini fursecuri Ișler și Linzer
Cupcakes
Fulgi de mătase – Lollipop
Cheesecake (tort cu brânză)
Tiramisu
Cremă în pahar
Bezea
Pop cakes
Pannacotta cu busuioc și jeleu de fructe
Mini deserturi cu afine și levănțică
Mini deserturi cu ciocolată și portocale
Desert Lemon tart
Desert Framboise tart
Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Lengyel László.
- 16 rețete
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00 - locuri disponibile: 12
- grad de dificultate: easy-medium
- localitate: Pangastro Training Center - Odorheiu Secuiesc
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Formator:

László LENGYEL
Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).