Mini tarte

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

27-28 noiembrie 2023

Locuri disponibile:

12

Detalii:

La acest curs participanții vor avea posibilitatea de a învăța cum să pregătească mini tarte cu diferite tipuri de aluaturi, combinații de creme și ornamente inovatoare. Pe parcursul a celor două zile cursanții vor însușii deprinderile și tehnicile corecte de prepararea a aluaturilor și modul de prepararea a cremelor și mousse-urilor din fructe și semințe oleaginoase. În cadrul cursului se va pune un accent mare pe decorarea și prezentarea tartelor pentru clienți.

Gama de rețete care vor fi prezentate sunt următoarele:

Banofie pie - tart cu banane
Tart cu fistic și vișine
Tart cu căpțuni și vanilie
Tart cu alune de pădure
Tart cu cafea
Tart cu fructe
Lemon tart
Tart cu mere și nuci pekan
Tart cu fructe tropicale

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea a tartelor și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.

Materiile prime folosite la pregătirea rețetelor se regăsec în oferta distribuitorilor din România și sunt naturale precum: ciocolata veritabilă, unt cu grăsime minimă de 80%, frișcă naturală, fructe congelate sau proaspete, baton de vanile, etc.

Cursul este susţinut de către maestrul cofetar Lengyel Laszlo. Cursul este cu tradcere în limba română.

10 rețete
durata cursului: 2 zile
program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00
locuri disponibile: 12

Tariful de participare este 2000 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei.
 

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon  0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

László LENGYEL

Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: