
Următorul curs:
9-10 octombrie 2023
Locuri disponibile:
12
Detalii:
La acest curs practic participanţii vor pregăti 10 torturi mici de mai multe forme (cerc, dreptunghiular, oval etc.) cu straturi moi şi crocante, folosind numai ingrediente naturale, uşor accesibile în România. Torturile vor fi ornate cu decoruri de ciocolată artizanală.
Acest tip de torturi urmează tendințe de gust și design specifice cofetăriei franțuzești, surprinzând clienții cu gusturi originale, obținute prin combinația unor creme moi, a unor blaturi inedite și a unor cuverturi lucioase.
În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete:
- Tropical
- Chocolat classique
- Le Miel
- Tort Royal
- Gâteau à la mangue
- Gâteau avec grille salée
- Gâteau aux abricots
- Orange révolution
- Gâteau aux graines de citrouille
- Gâteau de noix au miel
Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Lengyel Laszlo Levente. Cursul este cu tradcere în limba română.
- 10 rețete
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00 - locuri disponibile: 12
- grad de dificultate: easy-medium
- localitate: Pangastro Training Center - Odorheiu Secuiesc
Tariful de participare este 2000 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele realizate la curs și un șorț personalizat.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau whatsapp sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Formator:

Laszlo Levente LENGYEL
Maestru cofetar - Cake designer, campion la diferite competiții naționale de cofetărie, specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).
[forms ID=6]