Modern French Cakes - Torturi moderne franțuzești

Curs de torturi la modă, 8-9 aprilie 2019

Următorul curs:

4-5 iulie 2022

Locuri disponibile:

6

Detalii:

La acest curs participanții vor avea posibilitatea de a învăța cum să pregătească torturi moderne franțuzești cu diferite tipuri de aluaturi, combinații de creme, mousse-uri și ornamente inovatoare.
Acest tip de tort urmează tendințe de gust și design specifice cofetăriei franțuzești, surprinzând clienții cu gusturi originale, obținute prin combinația unor creme moi, a unor blaturi inedite și a unor glazuri lucioase.
Pe parcursul  celor două zile cursanții vor însuși deprinderile și tehnicile corecte de preparare a aluaturilor și modul de preparare a cremelor și mousse-urilor din fructe și semințe oleaginoase. În cadrul cursului se va pune un accent mare pe decorarea și prezentarea torturilor pentru clienți.


Acest tip de tort urmează tendințe de gust și design specifice cofetăriei franțuzești, surprinzând clienții cu gusturi originale, obținute prin combinația unor creme moi, a unor blaturi inedite și a unor glazuri lucioase.
Pe parcursul a celor două zile cursanții vor însușii deprinderile și tehnicile corecte de prepararea a aluaturilor și modul de prepararea a cremelor și mousse-urilor din fructe și semințe oleaginoase. În cadrul cursului se va pune un accent mare pe decorarea și prezentarea torturilor pentru clienți.

Rețete care vor fi prezentate sunt următoarele:

1. Dark Chocolate Mousse Cake  (Tort cu mousse de ciocolată neagră)
2. Pear & Orange Spices Mousse Cake (Tort cu mousse de pere și portocale)
3. Raspberry & Mascarpone Mousse Cake (Tort cu mousse de zmeură și mascarpone)
4. Raspberry Lychee Mousse Cake (Tort cu mousse de zmeură și lici )
5. Exotic Gel Coffee Mousse Cake (Tort cu mousse de cafea și gel exotic)
6. Pear Catalana Mousse Cake (Tort cu mousse de pere și cremă catalana)
7. Light Lemon Mousse Cake (Tort cu mousse de lămâie)
8. Raspberry Mousse Cake (Tort cu mousse de zmeură)

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanții vor învăța întregul proces tehnologic de preparare a torturilor și vor însuși noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului. Materiile prime folosite la pregătirea rețetelor se regăsesc în oferta distribuitorilor din România și sunt naturale.

Cursul este susținut de către maestrul cofetar-patiser Tanya NOVAK. Cursul se derulează cu traducere din limba engleză în limba română.

  • 8 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:00
  • locuri disponibile: 12
  • localitate: Odorheiu Secuiesc

Tariful de participare este 1900 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei și produse realizate la curs.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Tanya NOVAK

Maestru cofetar. Școala de cofetărie absolvită la Le Cordon Bleu Dusit Culinary School. Absolvent al Callebaut Chocolate Academy din Belgia. Proprietara cofetăriei - patiseriei Boulanger & Patissiere din Bratislava.

PanGastRo Training Center - Odorheiu Secuiesc

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: