
Următorul curs:
Locuri disponibile:
Detalii:
La acest curs participanții vor avea posibilitatea de a învăța cum să pregătească torturi moderne franțuzești cu diferite tipuri de aluaturi, combinații de creme, mousse-uri și ornamente inovatoare.
Acest tip de tort urmează tendințe de gust și design specifice cofetăriei franțuzești, surprinzând clienții cu gusturi originale, obținute prin combinația unor creme moi, a unor blaturi inedite și a unor glazuri lucioase.
Pe parcursul celor două zile cursanții vor însuși deprinderile și tehnicile corecte de preparare a aluaturilor și modul de preparare a cremelor și mousse-urilor din fructe și semințe oleaginoase. În cadrul cursului se va pune un accent mare pe decorarea și prezentarea torturilor pentru clienți.
Acest tip de tort urmează tendințe de gust și design specifice cofetăriei franțuzești, surprinzând clienții cu gusturi originale, obținute prin combinația unor creme moi, a unor blaturi inedite și a unor glazuri lucioase.
Pe parcursul a celor două zile cursanții vor însușii deprinderile și tehnicile corecte de prepararea a aluaturilor și modul de prepararea a cremelor și mousse-urilor din fructe și semințe oleaginoase. În cadrul cursului se va pune un accent mare pe decorarea și prezentarea torturilor pentru clienți.
Rețete care vor fi prezentate sunt următoarele:
1. Dark Chocolate Mousse Cake (Tort cu mousse de ciocolată neagră)
2. Pear & Orange Spices Mousse Cake (Tort cu mousse de pere și portocale)
3. Raspberry & Mascarpone Mousse Cake (Tort cu mousse de zmeură și mascarpone)
4. Raspberry Lychee Mousse Cake (Tort cu mousse de zmeură și lici )
5. Exotic Gel Coffee Mousse Cake (Tort cu mousse de cafea și gel exotic)
6. Pear Catalana Mousse Cake (Tort cu mousse de pere și cremă catalana)
7. Light Lemon Mousse Cake (Tort cu mousse de lămâie)
8. Raspberry Mousse Cake (Tort cu mousse de zmeură)
Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanții vor învăța întregul proces tehnologic de preparare a torturilor și vor însuși noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului. Materiile prime folosite la pregătirea rețetelor se regăsesc în oferta distribuitorilor din România și sunt naturale.
Cursul este susținut de către maestrul cofetar-patiser Tanya NOVAK. Cursul se derulează cu traducere din limba engleză în limba română.
- 8 rețete
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00 - locuri disponibile: 12
- localitate: Odorheiu Secuiesc
Tariful de participare este 1900 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei și produse realizate la curs.
Formator:
