Următorul curs:
Locuri disponibile:
Detalii:
Conceptul de finger food acoperă preparate servite în porții mici, individuale care sunt consumate din mână. Ele sunt adesea servite la evenimente sociale. Mâncarea ideală pentru a crea diversitate din pește, carne de vânat, pui, vită etc.
Acest concept se referă, în principal, la alimentele mâncate cu mâna. În unele culturi, obiceiul de a mânca cu mâna este foarte bine înrădăcinat, în timp ce în altele este rareori întâlnit.
Când vine vorba despre evenimente, finger food este una dintre cele mai simple alegeri. Pe scurt, este vorba despre mâncăruri delicioase care îți încap într-o singură mână și nu este nevoie să folosești tacâmuri pentru a le consuma.
Sunt perfecte pentru evenimentele de networking, unde scopul principal este socializarea, iar mâncarea nu trebuie să fie în centrul atenției. Cu toate acestea, ea nu numai că trebuie să existe, ci și să fie suficient de hrănitoare și gustoasă, deopotrivă.
Finger food mai este cunoscut și sub denumirea de canapé, o denumire mai sofisticată dar care, în esență, înseamnă același lucru.
Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea al acestor preparate și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.
- 15 rețete
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00 - locuri disponibile: 15
- grad de dificultate: easy-medium
- localitate: Ploiești - Sala de Evenimente President
Tariful de participare este 1500 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, produse de la curs.
MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta
Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!