Următorul curs:
Locuri disponibile:
Detalii:
Modulul 2, vine cu noi rețete pentru realizarea meniurilor complete concepute pentru evenimente speciale.
Participanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenioase preparate culinare. Cursanții vor pregăti preparate culinare de la aperitive reci sau calde până la felul principal, astfel pot alcătui un meniu complet inedit și delicios.
În cadrul cursului se va învăța trucuri legate de "plating", cursanții vor exersa arta de aranjare în farfurie a preparatelor și compatibilitatea dintre ingrediente.
De asemenea, se vor discuta și despre reducerea risipei alimentare și despre gătirea cu ingrediente locale, cu ingrediente proaspete și de sezon!
Workshopul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea al acestor meniuri și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.
Mentorul cursului este un maestru în arta culinară apreciat şi premiat la concursuri gastronomice interne şi internaţionale, Lady Chef a României, Doamna Cornelia GHIȘOI.
- 15 rețete
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:30 - locuri disponibile: 15
- grad de dificultate: easy-medium
- localitate: ODORHEIU SECUIESC
Tariful de participare este 1800 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, și un șort, iar la sfârșit produsele realizate la curs.