Următorul curs:
16-17 ianuarie 2023
Locuri disponibile:
12
Detalii:
Participanții acestui modul vor învăța realizarea mai multor produse de cofetărie, atât torturi, cât şi deserturi monoporții sau prăjituri fără zahăr şi/sau fără făină.
În cadrul acestui curs intensiv se vor pregăti următoarele rețete:
- Aventură de ciocolată diabet
- Tort de nucă cu caise - diabetic
- Tort Alexandra
- Tort cu brânză dulce și mere - diabetic
- Tort de spumă de mere și coacăze roșii, diabetic
- Desert Victoria
- Tort Prințesă afine
- Desert de alune fără zahăr și fără gluten
- Desert de coacăze roșii
- Desert de mere cu agrișe
- Desert de castane
Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar László LENGYEL.
Cursul este cu traducere în limba română.
- 11 rețete
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00 - locuri disponibile: 12
- grad de dificultate: easy-medium
- locație: Academia de cursuri Pangastro - Odorheiu Secuiesc
Tariful de participare este 1800 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produse realizate la curs și un șorț personalizat Pangastro..
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .
Formator:
László LENGYEL
Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).