gastropan-2019

Cursuri Practice

Asociația PanGastRo organizează în perioada 29-30 ianuarie 2019 din nou, cursul dedicat Bucătăriei creative pentru evenimente. Participanții cursului vor învăța de la un maestru bucătar premiat la mai multe competiții culinare internaționale, precum Bocuse d’Or sau Cupa mondială în arta culinară Luxemburg, mai multe meniuri complete, de la aperitive reci până la feluri principale și desert, care sunt perfect potrivite pentru evenimente speciale. Se va realiza un meniu complet cu 6 feluri de mâncare potrivit pentru o cină festivă, și un meniu de 3 feluri de mâncare potrivit pentru orice eveniment, indiferent dacă e vorbă de prânz, cină sau meniu…
Între 05-06 februarie 2019, la Braşov va fi organizat modulul dedicat preparatelor calde din carne de porc, miel şi vită. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Acest modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de porc şi miel și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează…
Asociația PanGastRo are plăcerea de a introduce un nou curs de cofetărie/patiserie bazat pe tarte moderne. La acest curs participanții vor avea posibilitatea de a învăța cum să pregătească tarte cu diferite tipuri de aluaturi, combinații de creme și ornamente inovatoare. Pe parcursul a celor două zile cursanții vor însușii deprinderile și tehnicile corecte de prepararea a aluaturilor și modul de prepararea a cremelor și mousse-urilor din fructe și semințe oleaginoase. În cadrul cursului se va pune un accent mare pe decorarea și prezentarea tartelor pentru clienți. Câteva tarte din gama de rețete care vor fi prezentate sunt următoarele: Exotic…
În perioada 19-20 februarie 2019 va fi organizat din nou modulul dedicat preparatelor calde, în cadrul cărora cursanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Primul modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de pasăre și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal realizat din carne de pui, raţă, curcan şi prepeliţă se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează…
În perioada de 25-26 februarie 2019 va fi organizat cursul de cofetărie alternativă, în cadrul căruia cursanţii vor însuşi întregul proces de preparare, montare şi decorare a acestor deserturi inedite, venind astfel în întâmpinarea clienţilor care au intoleranţă alimentară. Participând la acest curs veți avea posibilitatea de a învăța cum să pregătiți o gamă largă de deserturi și torturi fără gluten, fără zahăr adăugat, fără lactate sau fără ouă. Produsele învățate și experimentate practic de cursanți includ produse de post, respectiv produse care pot fi consumate și de către clienții cu diferite intoleranțe alimentare (de gluten, lactoză ect.), și care…
În perioada de 27-28 februarie 2018, Asociatia PanGastro organizează în premieră Cursul de Meniuri de post, dedicat bucătarilor care vor să mărească oferta unității cu produse ce pot fi consumate de o clientelă cât mai largă. Cursanții acestui modul vor învăța meniuri complete de post, meniuri vegane, dar chiar și meniuri fără gluten, meniuri fără lactoză și ouă. Astfel produsele realizate răspund nevoilor multor clienți care au un regim alimentar special, cum sunt cei cu intoleranță alimentare (de gluten, lactoză ect.) sau cei care țin postul religios, respectiv clienților gurmanzi care doresc să încearcă ceva special și delicios. Produsele realizate…
Între 15-16 ianuarie 2019, la Braşov va fi organizat din nou cursul dedicat meniurilor complete, potrivite pentru evenimente speciale și mese festive. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate culinare. Cursanții acestei sesiuni vor pregăti preparate culinare de la aperitive reci/calde până la felul principal, astfel pot alcătui un meniu complet special și delicios. De la selectarea materiilor prime până la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor, impulsionând astfel satisfacția consumatorilor și profitul locației care servește astfel…
Pagina 1 din 21

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×