gastropan-2019

Cursuri Practice

Datorită cererii mari pentru torturile consacrate, vom organiza modulul doi pentru această tematică: Torturi la modă. Acest curs va fi organizat în perioada 8-9 aprilie, la Odorheiu Secuiesc. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca. 12-15 de torturi renumite. Atât torturile cât şi decorurile pentru acestea vor fi realizate manual. Cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic, torturile vor fi pregătite din ingrediente obişnuite şi pe baza reţetelor originale. Tortul cu alune, Tortul…
În aceste două zile aveți posibilitatea de a învăța pașii decorării unui tort de nuntă de la A la Z. Fiecare cursant va pregăti o machetă de 4-5 etaje. Prima zi accentul se pune pe realizarea decorurilor. Se va arăta cum se pregătește pasta de zahăr pentru realizarea florilor dar și masa pentru dantele, după care se va realiza florile din pastă de zahăr și dantela. A doua zi va fi dedicată decorării machetei. Se va începe ziua cu tăierea machetei, după care se va acoperi cu pastă de zahăr și se va pune decorurile realizate în prealabil.   Perioada:…
 În data de 15-16 aprilie 2019 Asociația PanGastRo organizează în premieră un Curs de brutărie artizanală cu produse cu maia. Cursanții vor experimenta aici în mod practic etapele corecte de preparare a maielei naturale (fără startere), mai multe tipuri de procesare a aluatului obținute cu maia, toate secretele și procedeele indispensabile pentru obținerea a celor mai gustoase și sănătoase produse de brutărie. În cadrul cursului se vor pregăti mai multe tipuri de pâine și câteva produse de patiserie artizanale, sărate cum ar fi tipuri pizza și focaccia. Produsele preparate cu maia, datorită proceselor microbiologice și enizmatice, au efecte benefice asupra…
Între 16-17 aprilie 2019, la Braşov va fi organizat din nou cursul dedicat meniurilor complete, potrivite pentru evenimente speciale și mese festive. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate culinare. Cursanții acestei sesiuni vor pregăti preparate culinare de la aperitive reci/calde până la felul principal, astfel pot alcătui un meniu complet special și delicios. De la selectarea materiilor prime până la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor, impulsionând astfel satisfacția consumatorilor și profitul locației care servește astfel…
La cursul de torturi consacrate, între 6-7 mai 2019, la Odorheiu Secuiesc, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca 15 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, tort de ciocolată cu zmeură, tort de ciocolată cu portocale, tortul Castel,…
Platourile culinare sunt o modalitate bună de a impresiona clienţii restaurantelor, acestea devenind tot mai prezente nu numai în marile unităţi HoReCa, ci şi în moteluri, pensiuni sau restaurante mai mici. La cursul dedicat platourilor culinare reci puteţi învăţa în doar 2 zile, alături de un maestru bucătar talentat, să obţineţi preparate apetisante şi să le montaţi într-un mod cât mai atractiv. La cursul ce se va desfăşura între 7-8 mai, aveţi ocazia de a învăţa să obţineţi platouri de preparate reci, de la procesarea ingredientelor şi prepararea alimentelor de bază, la combinarea şi montarea lor într-un mod cât mai…
Cel mai nou modul, Mini-torturi franţuzeşti va fi organizat în perioada 8-9 mai 2019, la Odorheiu Secuiesc. La acest curs practic participanţii vor pregăti 10 torturi mici de mai multe forme (cerc, dreptunghiular, oval etc.) cu straturi moi şi crocante, folosind numai ingrediente naturale, uşor accesibile în România. Torturile vor fi ornate cu decoruri de ciocolată artizanală.   Perioada: 8-9 mai 2019 Locaţie: Odorheiu Secuiesc Program: prima zi între 9-18, a doua zi între 8-16   Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, 0756-610.883 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Pagina 1 din 21

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×