gastropan-2019

Cursuri Practice

 În data de 22-23 mai 2019 Asociația PanGastRo organizează cursul de Masterclass Brutărie artizanală - Maia. Cursanții vor experimenta aici în mod practic etapele corecte de preparare a maielei naturale (fără startere), mai multe tipuri de procesare a aluatului obținute cu maia, toate secretele și procedeele indispensabile pentru obținerea a celor mai gustoase și sănătoase produse de brutărie. În cadrul cursului se vor pregăti mai multe tipuri de pâine și câteva produse de patiserie artizanale, sărate cum ar fi tipuri pizza și focaccia. Produsele preparate cu maia, datorită proceselor microbiologice și enizmatice, au efecte benefice asupra organismului, astfel se bucură…
În perioada de 27-28 mai 2019 va fi organizat cursul de cofetărie alternativă, în cadrul căruia cursanţii vor însuşi întregul proces de preparare, montare şi decorare a acestor deserturi inedite, venind astfel în întâmpinarea clienţilor care au intoleranţă alimentară. Participând la acest curs veți avea posibilitatea de a învăța cum să pregătiți o gamă largă de deserturi și torturi fără gluten, fără zahăr adăugat, fără lactate sau fără ouă. Produsele învățate și experimentate practic de cursanți includ produse de post, respectiv produse care pot fi consumate și de către clienții cu diferite intoleranțe alimentare (de gluten, lactoză ect.), și care…
În data de 29-30 mai 2019 Asociația PanGastRo organizează în premieră cursul de Street food alternativ. Cursanții acestui modul vor învăța cum să pregătească produse de tip ,,street food” sau mâncare de stradă, într-o variantă alternativă, cu alte cuvinte: fără gluten, fără lactoză, fără carne, fără ouă. Produsele realizate răspund nevoilor multor clienți care au un regim alimentar special, cum sunt cei cu intoleranță alimentare (de gluten, lactoză ect.) sau cei care țin post, respectiv clienților gurmanzi care doresc să încearcă ceva special și delicios. Utilizând cunoștiințele de la acest curs cursanții au ocazia să devine unici pe piață mărind oferta…
Asociația PanGastRo organizează în perioada 11-12 iunie 2019, cursul Masterclass - Bucătărie creativă. Participanții cursului vor învăța de la un maestru bucătar premiat la mai multe competiții culinare internaționale, precum Cupa mondială în arta culinară de la Luxemburg, cele mai noi tehnici, dar și cele mai actuale moduri de plating. Preparatele sunt realizate din ingrediente obișnuite dar într-o formă modernă și exclusivistă. Se va realiza un meniu complet cu 6 feluri de mâncare potrivit pentru o cină festivă, și un meniu de 3 feluri de mâncare potrivit pentru orice eveniment mai mic, indiferent dacă e vorbă de prânz, cină sau…
Asociația PanGastRo are plăcerea de a organiza din nou cursul de cofetărie/patiserie bazat pe tarte moderne. La acest curs participanții vor avea posibilitatea de a învăța cum să pregătească tarte cu diferite tipuri de aluaturi, combinații de creme și ornamente inovatoare. Pe parcursul a celor două zile cursanții vor însușii deprinderile și tehnicile corecte de prepararea a aluaturilor și modul de prepararea a cremelor și mousse-urilor din fructe și semințe oleaginoase. În cadrul cursului se va pune un accent mare pe decorarea și prezentarea tartelor pentru clienți. Câteva tarte din gama de rețete care vor fi prezentate sunt următoarele: Exotic…
În cadrul cursului de French Bakery cursanții vor experimenta în mod practic 9 rețete de produse de patiserie franțuzească, care vor contribui la succesul orcărei brutării/patiserii. Toate produsele pregătite sunt artizanale și pe bază de maia naturală.   În cadrul acestui curs intensiv se va pregăti următoarele rețete clasice franțuzești: - Panettone cu maia - Pâine neagră de secară cu maia/ Pâine neagră de secară cu nuci și merișoare - Pâine din grâu spelta cu maia - Croissants și Pain aux Chocolate cu maia - Aluat foietaj danez (Cinnamon rolls, Tebirkes,Croffins) Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul…
Între 25-26 iunie 2019, la Braşov va fi organizat din nou cursul dedicat meniurilor complete, potrivite pentru evenimente speciale și mese festive. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate culinare. Cursanții acestei sesiuni vor pregăti preparate culinare de la aperitive reci/calde până la felul principal, astfel pot alcătui un meniu complet special și delicios. De la selectarea materiilor prime până la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor, impulsionând astfel satisfacția consumatorilor și profitul locației care servește astfel…
Pagina 1 din 21

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×