gastropan-header-2018-03-01-ro-en-hu-960x200

Cursuri Practice

În perioada 20-21 august 2018 va fi organizat din nou modulul dedicat preparatelor calde, în cadrul cărora cursanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Primul modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de pasăre și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal realizat din carne de pui, raţă, curcan şi prepeliţă se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează…
Croissantele rapide sunt pur şi simplu uimitoare. Crocante pe exterior, cu unt, pufoase în interior, sunt perfecte pentru micul dejun sau o gustare. După mai multe module de brutărie artizanală – pâine şi produse de patiserie, organizăm modulul de Patiserie franţuzească în perioada 3-4 septembrie 2018, la Odorheiu Secuiesc. Participanţii vor învăţa să realizeze peste 20 de sortimente ale patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu umplutură sărată şi dulce, ecler, dar şi baguette pentru sandviş. Perioada: 3-4 septembrie 2018 Locaţie: Odorheiu Secuiesc Program: prima zi între 9.00-18.00, a doua zi între 8.00-16.00 Pentru detalii…
Între 03-04 septembrie 2018, la Braşov va fi organizat modulul dedicat preparatelor calde din carne de porc, miel şi vită. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Acest modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de porc şi miel și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează…
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în doar două zile, întregul proces tehnologic necesar obţinerii a zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie. Mai mult, la acest curs se va învăţa şi procesul tehnologic de fabricaţie a produselor fără gluten. Aflaţi detalii şi imagini de la cursurile de acest gen.
În perioada 17-18 septembrie 2018 va fi organizat cursul de Torturi de formă animate. La acest modul se va învăţa pregătirea mai multor torturi cu diferite forme animate (maşini, animale, figurine din poveşti), începând de la pregătirea blaturilor, cremelor, umplerea torturilor de bază până la modelarea tortului pentru crearea unei forme dorite, acoperirea acestuia, dar şi decorarea prin tehnica airbrush.   Perioada: 17-18 septembrie 2018 Locaţie: Odorheiu Secuiesc Program: prima zi între 9.00-18.00, a doua zi între 8.00-16.00 Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Poate cele mai impresionante decoraţii şi piese artistice de cofetărie sunt cele obţinute prin tehnica suflării în zahăr sau Isomalt, un derivat al zahărului cu aplicaţii variate în cofetărie. Puteţi învăţa această tehnică inedită, la un nou curs de modelat Isomalt şi zahăr în perioada 1-2 octombrie 2018. La acest modul puteţi învăţa să realizaţi cele mai impresionante decoraţii, elemente florale şi sculpturi artistice având ca materie primă exclusiv zahărul şi ruda acestuia - Isomaltul. Veţi învăţa să topiţi zahărul la temperatura optimă, să îl turnaţi, să îl trageţi pentru a-i conferi un aspect mătăsos, dar şi să modelaţi la…
Noutatea pe latura cofetăriei va fi cursul de torturi şi deserturi dietetice. Primul modul va fi organizat în perioada 3-4 octombrie 2018, la Odorheiu Secuiesc. Participanții acestui modul vor învăța realizarea mai multor produse de cofetărie, atât torturi, cât şi deserturi monoporții sau prăjituri fără zahăr şi/sau fără făină. Perioada: 3-4 octombrie 2018 Locaţie: Odorheiu Secuiesc Program: prima zi între 9-18, a doua zi între 8-16   Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Pagina 1 din 20

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×