gastropan-2019

Cursuri Practice

Curs de Macarons şi Candy Bar, 21-22 ianuarie 2019

Asociația PanGastRo organizează din nou, în perioada 21-22 ianuarie, la Odorheiu Secuiesc, un curs practic şi intensiv dedicat realizării artizanale a fursecurilor French Macarons şi a altor 14 tipuri de deserturi şi dulcuri care compun conceptul de candy bar.

La cursul de Macarons şi Candy Bar puteți învăţa cum să realizați mai multe tipuri de macarons utilizând ingrediente naturale. Pe lângă celebrele macarons se vor învăţa și obţinerea unor produse deosebite potrivite unui candy bar. Deserturi în pahare, pop cakes, lollipop, cheesecake, macarons, marshmallows şi mini fursecuri sunt doar câteva dintre deserturile inedite care fac parte din programul cursului.

Perioada: 21-22 ianuarie 2019

Locaţie: Odorheiu Secuiesc

Program: prima zi între 9-18, a doua zi între 8-16

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×