gastropan-header-2018-03-01-ro-en-hu-960x200

Cursuri Practice

Bucătărie creativă cu rețete de sezon, 21-22 februarie 2018

Un preparat excelent are un gust foarte bun atunci când ingredientele sunt cele mai proaspete, de aceea la acest modul se va lucra cu rețete de sezon. Asociația PanGastRo organizează în perioada 21-22 februarie 2018 un nou curs dedicat bucătăriei creative. Participanții cursului vor învăța de la un maestru bucătar premiat la mai multe competiții culinare internaționale, precum Bocuse d’Or sau Cupa mondială în arta culinară Luxemburg, mai multe meniuri întregi de la aperitive reci până la felul principal și desert, care sunt perfect potrivite pentru evenimente speciale.
 La realizarea preparatelor se vor folosi în special carne de pasăre, de porc, pește, brânzeturi dar și legume și fructe. Tehnicile de lucru prezentate și experimentate practic de cursanți au în vedere gustul, decorațiile și caracterul natural al preparatelor. Se va prezenta printre altele modalitățile de a combina produsele lactate cu alte preparate culinare având în vedere culoarea și aroma lor, arta de a prepara un steak perfect, procesul tehnologic întreg de a realiza preparate din somon și păstrăv, dar și procesul de conservare a legumelor prin vacum. În cazul bucătăriei creative se pune un mare accent la realizare platingului, cursanții vor însuși modalitățile potrivite de decorare, ca preparatele culinare să devină niște veritabile opere de artă la farfurie.

Perioada: 21-22 februarie 2018

Locaţie: Odorheiu Secuiesc

Program: prima zi între 9-18, a doua zi între 8-16

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×