gastropan-2019

Cursuri Practice

Bucătărie creativă pentru evenimente, 21-22 mai 2019

Asociația PanGastRo organizează din nou, în perioada 21-22 mai 2019, cursul dedicat Bucătăriei creative pentru evenimente. Participanții cursului vor învăța de la un maestru bucătar premiat la mai multe competiții culinare internaționale, precum Bocuse d’Or sau Cupa mondială în arta culinară Luxemburg, mai multe meniuri complete, de la aperitive reci până la feluri principale și desert, care sunt perfect potrivite pentru evenimente speciale.

Se va realiza un meniu complet cu 6 feluri de mâncare potrivit pentru o cină festivă, și un meniu de 3 feluri de mâncare potrivit pentru orice eveniment mai mic, indiferent dacă e vorbă de prânz, cină sau meniu à la carte. Tehnicile de lucru prezentate și experimentate practic de cursanți au în vedere gustul, textura, decorațiile, caracterul natural și cantitatea potrivită al preparatelor. Cursanții vor însușii aici cum să formeze un meniu complet pentru evenimente din mai multe feluri de mâncare ținând cont de armonia dintre ingrediente, diferite gusturi și texturi.

La realizarea preparatelor se vor folosi în special carne de pasăre, de porc, pește, brânzeturi dar și legume și fructe. Se va prezenta printre altele modalitățile de a combina produsele lactate cu alte preparate culinare având în vedere culoarea și aroma lor, arta de a prepara un steak perfect, procesul tehnologic întreg de a realiza preparate din somon și păstrăv, dar și procesul de conservare a legumelor prin vid. În cazul bucătăriei creative se pune un mare accent pe plating (montarea preparatelor pe farfurie), cursanții vor însuși idei inovative de decorare, ca preparatele culinare să devină niște veritabile opere de artă pe farfurie.

Perioada: 21-22 mai 2019

Locaţie: Odorheiu Secuiesc

Program: prima zi între 9-18, a doua zi între 8-16

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×