gastropan-2019

Cursuri Practice

Preparate din peşte şi crustacee, 20-21 iunie 2018

În cadrul cursului organizat în premieră în perioada de 20-21 iunie 2018 în Brașov, cursanții vor experimenta modul de pregătire a mai multor delicatese speciale preparate din pește și crustace. Printre altele se vor însuşi cunoştinţele alegerii materiilor prime, curăţarea peştelui cu tehnici moderne, tehnici de filetare a peştelui, elementele cărnii de peşte, folosirea corectă a acestora în preparate cu minimalizarea pierderilor şi combinarea acestui tip de carne cu diferite materii prime.
În cadrul cursului se vor folosi doar matierii prime naturale, sănătoase și ușor accesibile și în țara noastră: somon, caracatiță, scoci, alge marine, ton roșu, biban, crustacee, legume proaspete și mirodenii.
Rulouri din cod alb umplut cu creveţi black tiger și sos alb cu piper roșu, Inima de Saint Jacques acompaniată de piure de mazăre cu aroma de Foie Gras, File de biban cu anchoise și cu chipsuri de cartofi, Duet din pește nobile sunt doar niște exemple din meniul special al cursulului.

Perioada: 20-21 iunie 2018

Locaţie: Braşov

Program: prima zi între 9-18, a doua zi între 8-16

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau 0756-610.883 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×