gastropan-header-2018-03-01-ro-en-hu-960x200

Cursuri Practice

Doriți să obțineți cele mai frumos decorate torturi folosind flori din pastă de zahăr? Vă ajutăm noi să le pregătiți! Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo împreună cu revista Brutarul-Cofetarul, organizează, în perioada 19-20 august, la SINAIA, un nou curs de modelare a florilor din pastă de zahăr.
Revista Gastromedia vă oferă o nouă şansă de a vă însuşi talentul sculpturii alimentare. În perioada 21-23 ianuarie 2013, un specialist premiat internațional în domeniu, un cuţit special pentru sculptură şi un întreg arsenal de fructe şi legume vor sta la dispoziţia cursanţilor dornici de a se iniţia în domeniu. Cursul va avea loc la Sovata, Complex Danubius.
Grilajul are o denumire inspirată din cuvântul francez „grillige”, fiind un produs dulce obţinut dintr-un amestec de zahăr caramelizat şi alune mărunţite sau seminţe de susan, migdale ori nucă, laminat şi uscat. Deşi sunt mai puţin cunoscute în ţara noastră, produsele de acest tip au un succes deosebit, atât ca simplă delicatesă, cât şi ca materie primă pentru obţinerea unor piese artistice deosebite.
Cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor, dar şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se va desfăşura în perioada 19-21 martie 2015 la Centrul Expo President din Târgu Mureş, în cadrul expoziţiei GastroPan. Cele 8 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni, la care vor fi premiate, printre altele, Pâinea şi Tortul Anului 2015, vor aduce în prim plan creativitatea concurenţilor, evidenţiind ultimele tendinţe în materie de gust, aspect, consistenţă, decorare şi servire. Pe lângă faptul că sprijină evoluţia profesională din domeniu, concursurile GastroPan au capacitatea de a impune anual produse inovatoare pe piaţă, impulsionând competitivitatea…
Concursurile pentru brutari, cofetari şi bucătari sunt printre principalele atracţii ale expoziţiei GastroPan, care se va desfăşura în perioada 11-14 aprilie, în oraşul Pantelimon. Dar ce au de câştigat brutăriile, cofetăriile sau restaurantele care îşi trimit specialiştii la aceste concursuri? Aflaţi cum vă ajută expoziţia GastroPan să vă promovaţi şi dezvoltaţi afacerea?
În perioada 11-14 aprilie 2013, în cadrul Expoziției GastroPan s-au desfășurat si concursurile GastroPan, devenite deja o tradiţie pentru sectorul de profil. La cele 9 categorii de concurs s-au întrecut 150 de brutari, cofetari şi bucătari, iar cele mai mari premii au fost trofeele pentru Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2013. În perioada 11-14 aprilie 2013, în cadrul Expoziției GastroPan s-au desfășurat si concursurile GastroPan, devenite deja o tradiţie pentru sectorul de profil. La cele 9 categorii de concurs s-au întrecut 150 de brutari, cofetari şi bucătari, iar cele mai mari premii au fost trofeele pentru Pâinea, Tortul şi Îngheţata…
Vă interesează realizarea pieselor din grilaj de cofetărie sau sculptura în fructe şi legume? Aveţi şansa de vă înscrie la 2 cursuri profesionale organizate de revistele Brutarul-Cofetarul şi Gastromedia în luna iunie.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×