gastropan-2019

Cursuri Practice

Asociația PanGastRo organizează din nou, în perioada 21-22 ianuarie, la Odorheiu Secuiesc, un curs practic şi intensiv dedicat realizării artizanale a fursecurilor French Macarons şi a altor 14 tipuri de deserturi şi dulcuri care compun conceptul de candy bar. La cursul de Macarons şi Candy Bar puteți învăţa cum să realizați mai multe tipuri de macarons utilizând ingrediente naturale. Pe lângă celebrele macarons se vor învăţa și obţinerea unor produse deosebite potrivite unui candy bar. Deserturi în pahare, pop cakes, lollipop, cheesecake, macarons, marshmallows şi mini fursecuri sunt doar câteva dintre deserturile inedite care fac parte din programul cursului. Perioada:…
O noutate este cursul dedicat deserturilor franțuzești, produse foarte apreciate în cofetăriile europene. Acest tip de deserturi urmează tendințe de gust și design specifice cofetăriei franțuzești, surprinzând clienții cu gusturi originale, obținute prin combinația unor creme moi, a unor blaturi inedite, și a unor cuverturi lucioase. Deserturile pot avea consistență lichidă sau gelifiată și diverse straturi - tare, moale, sau crocant, cu fructe sau cu ciocolată. Ingrediente naturale, disponibile cu ușurință în România, fac posibilă introducere acestor produse pe piața autohtonă, iar un cofetar european premiat la nivel mondial este pregătit să îi învețe pe cofetarii români să realizeze astfel…
În perioada de 27-28 februarie 2019, Asociatia PanGastro organizează în premieră Cursul de Meniuri de post, dedicat bucătarilor care vor să mărească oferta unității cu produse ce pot fi consumate de o clientelă cât mai largă. Cursanții acestui modul vor învăța meniuri complete de post, meniuri vegane, dar chiar și meniuri fără gluten, meniuri fără lactoză și ouă. Astfel produsele realizate răspund nevoilor multor clienți care au un regim alimentar special, cum sunt cei cu intoleranță alimentare (de gluten, lactoză ect.) sau cei care țin postul religios, respectiv clienților gurmanzi care doresc să încearcă ceva special și delicios. Produsele realizate…
În perioada 19-20 februarie 2019 va fi organizat din nou modulul dedicat preparatelor calde, în cadrul cărora cursanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Primul modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de pasăre și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal realizat din carne de pui, raţă, curcan şi prepeliţă se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează…
  Torturile monoporţii sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră.Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 torturi şi deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. Cursul va avea loc în perioada 5-6 noiembrie 2018, timp în care participanții vor învăţa să realizeze să monteze şi să decoreze 15 sortimente diferite de torturi monoporţii şi deserturi. Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase şi nutritive,…
Brutarii și patiserii dornici de a se pregăti din timp și pe măsură pentru sărbătorile de iarnă sunt așteptați la noul curs de Brutărie artizanală: produse de sărbători. La acest curs puteți învăța cum să pregătiți zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie specifice sezonului din diferite tipuri de aluaturi cu tehnici diversificate de procesare a aluatului. Cursanții au posibilitatea de a lucra cot la cot cu formatorul cursului, cu mare experiență în domeniu, și pot însuși în mod practic procesul tehnologic de fabricație al gamei de produse specifice sărbătorilor de iarnă, cum sunt: mai multe tipuri de…
  Începutul lunii noiembrie vă aduce două cursuri foarte solicitate de cursanţi: între 5-6 noiembrie 2018 - Curs de Torturi monoporţii, iar în perioada 7-8 noiembrie 2018 - Modelare isomalt. Ambele cursuri vor fi organizate la Odorheiu Secuiesc. Înscrierile sunt în plină desfăşurare, momentan mai sunt locuri libere. Locurile sunt limitate, aşadar grăbiţi-vă să prindeţi loc la cursul dorit! Pentru detalii sau înscrieri la aceste curs contactaţi organizatorii la telefon: 0756 610 883 sau pe adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..   Curs de torturi şi deserturi monoporţii, 5-6 noiembrie 2018 Torturile monoporţii sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×