gastropan-2019

Cursuri Practice

La cursul de torturi consacrate, între 15-16 octombrie 2018, la Cluj Napoca, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca 15 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert…
Datorită cererii mari pentru torturile consacrate, vom organiza modulul doi pentru această tematică: Torturi la modă. Acest curs va fi organizat în perioada 17-18 octombrie, la Cluj Napoca. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca. 12-15 de torturi renumite. Atât torturile cât şi decorurile pentru acestea vor fi realizate manual. Cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic, torturile vor fi pregătite din ingrediente obişnuite şi pe baza reţetelor originale. Tortul cu alune, Tortul…
  Începutul lunii noiembrie vă aduce două cursuri foarte solicitate de cursanţi: între 5-6 noiembrie 2018 - Curs de Torturi monoporţii, iar în perioada 7-8 noiembrie 2018 - Modelare isomalt. Ambele cursuri vor fi organizate la Odorheiu Secuiesc. Înscrierile sunt în plină desfăşurare, momentan mai sunt locuri libere. Locurile sunt limitate, aşadar grăbiţi-vă să prindeţi loc la cursul dorit! Pentru detalii sau înscrieri la aceste curs contactaţi organizatorii la telefon: 0756 610 883 sau pe adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..   Curs de torturi şi deserturi monoporţii, 5-6 noiembrie 2018 Torturile monoporţii sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des…
Platourile culinare sunt o modalitate bună de a impresiona clienţii restaurantelor, acestea devenind tot mai prezente nu numai în marile unităţi HoReCa, ci şi în moteluri, pensiuni sau restaurante mai mici. La cursul dedicat platourilor culinare reci puteţi învăţa în doar 2 zile, alături de un maestru bucătar talentat, să obţineţi preparate apetisante şi să le montaţi într-un mod cât mai atractiv. La cursul ce se va desfăşura între 13-14 noiembrie, aveţi ocazia de a învăţa să obţineţi platouri de preparate reci, de la procesarea ingredientelor şi prepararea alimentelor de bază, la combinarea şi montarea lor într-un mod cât mai…
Noutatea pe latura cofetăriei va fi cursul de torturi şi deserturi dietetice. Un nou modul va fi organizat în perioada 8-9 octombrie 2018, la Odorheiu Secuiesc. Participanții acestui modul vor învăța realizarea mai multor produse de cofetărie, atât torturi, cât şi deserturi monoporții sau prăjituri fără zahăr şi/sau fără făină. Perioada: 8-9 octombrie 2018 Locaţie: Odorheiu Secuiesc Program: prima zi între 9-18, a doua zi între 8-16   Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon +40 756 610 833, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. La acest curs puteți învăța cum să pregătiți zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie, inclusiv a unor produse speciale cum sunt produsele fără gluten sau cu conținut redus de carbohidrați. Brutarii şi patisierii dornici de a inova şi de a experimenta modul de procesare şi coacere a mai multor tipuri de aluaturi, se pot înscrie la Cursul de brutărie artizanală: produse cu și fără gluten, produse cu conținut redus de carbohidrați…
După mai multe module de Patiserie franţuzească şi Brutărie artizanală revin aceste două module solicitate de brutari şi patiseri dornici de a se perfecţiona. Cele două module vor vor organizate în perioada 3-4, respectiv 5-6 septembrie 2018, la Odorheiu Secuiesc. Mai multe informaţii despre aceste 2 module găsiţi mai jos:   Curs de Patiserie franţuzească Croissantele rapide sunt pur şi simplu uimitoare. Crocante pe exterior, cu unt, pufoase în interior, sunt perfecte pentru micul dejun sau o gustare. Participanţii vor învăţa să realizeze peste 20 de sortimente ale patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×