gastropan-2019

Cursuri Practice

Poate cele mai impresionante decoraţii şi piese artistice de cofetărie sunt cele obţinute prin tehnica suflării în zahăr sau Isomalt, un derivat al zahărului cu aplicaţii variate în cofetărie. Puteţi învăţa această tehnică inedită, la un nou curs de modelat Isomalt şi zahăr în perioada 7-8 noiembrie 2018. La acest modul puteţi învăţa să realizaţi cele mai impresionante decoraţii, elemente florale şi sculpturi artistice având ca materie primă exclusiv zahărul şi ruda acestuia - Isomaltul. Veţi învăţa să topiţi zahărul la temperatura optimă, să îl turnaţi, să îl trageţi pentru a-i conferi un aspect mătăsos, dar şi să modelaţi la…
Platourile culinare sunt o modalitate bună de a impresiona clienţii restaurantelor, acestea devenind tot mai prezente nu numai în marile unităţi HoReCa, ci şi în moteluri, pensiuni sau restaurante mai mici. La cursul dedicat platourilor culinare reci puteţi învăţa în doar 2 zile, alături de un maestru bucătar talentat, să obţineţi preparate apetisante şi să le montaţi într-un mod cât mai atractiv. La cursul ce se va desfăşura între 13-14 noiembrie, aveţi ocazia de a învăţa să obţineţi platouri de preparate reci, de la procesarea ingredientelor şi prepararea alimentelor de bază, la combinarea şi montarea lor într-un mod cât mai…
Noutatea pe latura cofetăriei va fi cursul de torturi şi deserturi dietetice. Un nou modul va fi organizat în perioada 8-9 octombrie 2018, la Odorheiu Secuiesc. Participanții acestui modul vor învăța realizarea mai multor produse de cofetărie, atât torturi, cât şi deserturi monoporții sau prăjituri fără zahăr şi/sau fără făină. Perioada: 8-9 octombrie 2018 Locaţie: Odorheiu Secuiesc Program: prima zi între 9-18, a doua zi între 8-16   Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon +40 756 610 833, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. La acest curs puteți învăța cum să pregătiți zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie, inclusiv a unor produse speciale cum sunt produsele fără gluten sau cu conținut redus de carbohidrați. Brutarii şi patisierii dornici de a inova şi de a experimenta modul de procesare şi coacere a mai multor tipuri de aluaturi, se pot înscrie la Cursul de brutărie artizanală: produse cu și fără gluten, produse cu conținut redus de carbohidrați…
După mai multe module de Patiserie franţuzească şi Brutărie artizanală revin aceste două module solicitate de brutari şi patiseri dornici de a se perfecţiona. Cele două module vor vor organizate în perioada 3-4, respectiv 5-6 septembrie 2018, la Odorheiu Secuiesc. Mai multe informaţii despre aceste 2 module găsiţi mai jos:   Curs de Patiserie franţuzească Croissantele rapide sunt pur şi simplu uimitoare. Crocante pe exterior, cu unt, pufoase în interior, sunt perfecte pentru micul dejun sau o gustare. Participanţii vor învăţa să realizeze peste 20 de sortimente ale patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu…
Croissantele rapide sunt pur şi simplu uimitoare. Crocante pe exterior, cu unt, pufoase în interior, sunt perfecte pentru micul dejun sau o gustare. După mai multe module de brutărie artizanală – pâine şi produse de patiserie, organizăm modulul de Patiserie franţuzească în perioada 3-4 septembrie 2018, la Odorheiu Secuiesc. Participanţii vor învăţa să realizeze peste 20 de sortimente ale patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu umplutură sărată şi dulce, ecler, dar şi baguette pentru sandviş. Perioada: 3-4 septembrie 2018 Locaţie: Odorheiu Secuiesc Program: prima zi între 9.00-18.00, a doua zi între 8.00-16.00 Pentru detalii…
Asociația PanGastRo organizează un nou curs de modelare FLORI din pastă de zahăr, la Braşov, în perioada 25-26 septembrie 2018. La acest modul se va învăţa realizarea florilor din pastă de zahăr, având diferite graduri de dificultate, printe care: flori de câmp sau flori exotice, respectiv frunzele aferente şi realizarea de buchete. Pentru naturalizarea lor se va folosi tehnici de pensulare cu colorant praf sau gel. Pentru finalizarea lor se va învăţa nişte trucuri pentru a crea luciu florilor. Cursanţii vor învăţa să formeze elementele structurale ale florilor din pastă de zahăr, să le combine şi să le modeleze pentru…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×