gastropan-header-2018-03-01-ro-en-hu-960x200

Cursuri Practice

Anul 2018 a început în forţă în privinţa cursurilor practice susţinute de cei mai talentaţi cofetari, brutari şi bucătari din ţară şi din străinătate. Numeroşi cursanţi dornici de perfecţionare din toate colţurile ţării au venit la cursuri pentru a învăţa să creeze deserturi monoporții, torturi la modă de 16 felii, produse de patiserie și pâine cu și fără gluten. Participanții au dobândit noi experienţe şi pe latura gastronomică, participând la cursurile de mese festive – preparate calde. Aflaţi în continuare care sunt următoarele cursuri programate: După succesul avut în octombrie, la cele două cursuri organizate pentru prima dată la Cluj,…
Cel mai nou modul, Mini-torturi franţuzeşti va fi organizat în perioada 12-13 februarie 2018, la Cluj Napoca. La acest curs practic participanţii vor pregăti 10 torturi mici de mai multe forme (cerc, dreptunghiular, oval etc.) cu straturi moi şi crocante, folosind numai ingrediente naturale, uşor accesibile în România. Torturile vor fi ornate cu decoruri de ciocolată artizanală.   Perioada: 12-13 februarie 2018 Locaţie: Cluj Napoca Program: prima zi între 9-18, a doua zi între 8-16   Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, 0756-610.883 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Torturile pregătite pentru evenimente speciale având anumite tematici, nu mai sunt doar deserturi care trebuie să satisfacă prin gust, ci contribuie la definirea tematicii petrecerii, adăugând un plus de expresivitate și chiar creând un moment în sine. Și dacă ne gândim la evenimentele ”clasice” cu importanță majoră, petrecerile dedicate copiilor sunt printre cele mai…”pretențioase”. Iar dintre acestea, botezurile ocupă un loc special pe lista de petreceri, fapt pentru care torturile trebuie să uimească prin creativitate și unicitate. Totuși, tendințele sunt într-o continuă schimbare și în acest domeniu, iar solicitările din partea consumatorilor sunt din ce în ce mai sofisticate, motiv…
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în doar două zile, întregul proces tehnologic necesar obţinerii a zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie. Aflaţi detalii şi imagini de la cursurile de acest gen. Brutarii şi patisierii dornici de a inova şi de a experimenta modul de procesare şi coacere a mai multor tipuri de aluaturi, se pot înscrie la Cursul de brutărie artizanală (pâine şi produse de patiserie), ce…
Organizăm în premieră un curs de preparare a snack-urilor pentru a vă ajuta să țineți pasul cu tendințele internaționale și să răspundeți la noile așteptări ale consumatorilor, precum diversificarea sortimentației de produse, disponibilitatea produselor oriunde și oricând și oferirea produselor la pachet (on-the-go). La cursul de snack-uri (gustări) ținut de un formator din Germania, veți avea posibilitatea de a învăța cum să pregătiți gustări mici, mini-pizza, sandvișuri, deserturi to-go, preparate la lipie/wraps, baghete precum și informații despre piața snack-urilor din Europa și Germania. Cursul va avea loc între 7-8 noiembrie la Odorheiu Secuiesc.   Pentru detalii sau înscrieri la acest…
În urma succesului primului curs de Deserturi de bucătărie, acesta va fi organizat din nou în perioada 1-2 noiembrie 2017, la Odorheiu Secuiesc. Participanţii acestui modul vor pregăti deserturi de farfurie sub 100 gr. Aceste deserturi minunate conform trendurilor internaţionale au mai multe componente: îngheţată, sosuri şi deserturi mici. Procesul tehnologic pentru aceste produse este relativ uşor şi se poate pregăti în prealabil elementele acestor deserturi şi montarea se poate realiza după comanda clientului, pentru ca aceste deserturi să fie proaspete. Participanţii cursului  vor însuşi întregul proces tehnologic al deserturilor, îngheţatei şi ornamentelor artizanale de la un cofetar premiat la…
Pralinele, trufele, bomboanele cu sau fără umpluturi, toate realizate manual, prin tehnici artizanale şi ingrediente de calitate atrag numeroşi clienţi aflaţi în căutarea unor delicatese gustoase şi originale, iar marjele de profit ale acestor produse nu sunt deloc neglijabile. Cu investiţii minime în ustensile şi accesorii şi absolvind un curs practic de numai 2 zile, puteţi învăţa să realizaţi zeci de produse din ciocolată care pot spori afacerea dumneavoastră. Înţelegerea proprietăţilor fiecărui sortiment de ciocolată, temperarea, turnarea, umplerea, îmbrăcarea, modelarea şi decorarea pralinelor şi bomboanelor pot fi însuşite în urma unui curs intensiv, alături de un cofetar experimentat sosit din…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×