gastropan-2019

Cursuri Practice

18-19 iunie va fi dedicată deserturilor, celor pregătite în bucătăriile restaurantelor. În premieră va fi organizat cursul de Deserturi de restaurant, în colaborare cu singura Lady Chef din România. La acest modul o să învăţaţi realizarea mai multor deserturi rapide şi veţi însuși cele mai noi tehnici de pregătire a acestora. Aceste deserturi au mai multe componente: îngheţată, sosuri şi deserturi mici. Se va pregăti astfel aproximativ 7 deserturi, fiecare fiind compus din 3 elemente. Printre altele se va pregăti: Mousse de mango, acompaniat de sorbet de zmeură şi tartar de mango cu ghimbir, Desert rece cu zmeură şi fursecuri…
În perioada 17-18 septembrie 2018 va fi organizat cursul de Torturi de formă animate. La acest modul se va învăţa pregătirea mai multor torturi cu diferite forme animate (maşini, animale, figurine din poveşti), începând de la pregătirea blaturilor, cremelor, umplerea torturilor de bază până la modelarea tortului pentru crearea unei forme dorite, acoperirea acestuia, dar şi decorarea prin tehnica airbrush.   Perioada: 17-18 septembrie 2018 Locaţie: Odorheiu Secuiesc Program: prima zi între 9.00-18.00, a doua zi între 8.00-16.00 Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Succesul pe care l-a avut în rândul cursanților noștri cursul de preparate reci ne-a îndemnat să continuăm cu un nou modul dedicat acestor platouri festive. Am pregătit așadar o nouă serie de rețete inovatoare pe care cursanții să le învețe la nivel practic, în decursul a două zile intensive de pregătire, care vor avea loc în perioada 13-14 noiembrie 2018. Formatorul, un chef de succes internaţional, va asista participanții în pregătirea tuturor rețetelor propuse, asigurându-se că modul de lucru însușit este cel corect, iar rezultatele vor fi cele așteptate. La curs aveţi ocazia de a învăţa să obţineţi platouri de…
Cea mai mare și mai dinamică ediție a expoziției GastroPan din ultimul deceniu își așteaptă vizitatorii în perioada 19-22 aprilie 2018, la Târgu Mureș. Cu o durată extinsă la 4 zile, evenimentul va oferi în premieră 4 săli expoziționale pline de tehnologii, inovații și programe surpriză pregătite pentru a marca aniversarea a 10 ani de GastroPan. Aflați ce noutăți vi se pregătesc la această ediție specială. Au trecut 10 ani de la debutul primei expoziții de specialitate dedicate exclusiv sectorului de panificație, cofetărie și alimentație publică din România. În acest timp, piața de profil a trecut printr-un proces intens de dezvoltare,…
Anul 2018 a început în forţă în privinţa cursurilor practice susţinute de cei mai talentaţi cofetari, brutari şi bucătari din ţară şi din străinătate. Numeroşi cursanţi dornici de perfecţionare din toate colţurile ţării au venit la cursuri pentru a învăţa să creeze deserturi monoporții, torturi la modă de 16 felii, produse de patiserie și pâine cu și fără gluten. Participanții au dobândit noi experienţe şi pe latura gastronomică, participând la cursurile de mese festive – preparate calde. Aflaţi în continuare care sunt următoarele cursuri programate: După succesul avut în octombrie, la cele două cursuri organizate pentru prima dată la Cluj,…
Torturile pregătite pentru evenimente speciale având anumite tematici, nu mai sunt doar deserturi care trebuie să satisfacă prin gust, ci contribuie la definirea tematicii petrecerii, adăugând un plus de expresivitate și chiar creând un moment în sine. Și dacă ne gândim la evenimentele ”clasice” cu importanță majoră, petrecerile dedicate copiilor sunt printre cele mai…”pretențioase”. Iar dintre acestea, botezurile ocupă un loc special pe lista de petreceri, fapt pentru care torturile trebuie să uimească prin creativitate și unicitate. Totuși, tendințele sunt într-o continuă schimbare și în acest domeniu, iar solicitările din partea consumatorilor sunt din ce în ce mai sofisticate, motiv…
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în doar două zile, întregul proces tehnologic necesar obţinerii a zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie. Aflaţi detalii şi imagini de la cursurile de acest gen. Brutarii şi patisierii dornici de a inova şi de a experimenta modul de procesare şi coacere a mai multor tipuri de aluaturi, se pot înscrie la Cursul de brutărie artizanală (pâine şi produse de patiserie), ce…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×