gastropan-2019

Cursuri Practice

Organizăm în premieră un curs de preparare a snack-urilor pentru a vă ajuta să țineți pasul cu tendințele internaționale și să răspundeți la noile așteptări ale consumatorilor, precum diversificarea sortimentației de produse, disponibilitatea produselor oriunde și oricând și oferirea produselor la pachet (on-the-go). La cursul de snack-uri (gustări) ținut de un formator din Germania, veți avea posibilitatea de a învăța cum să pregătiți gustări mici, mini-pizza, sandvișuri, deserturi to-go, preparate la lipie/wraps, baghete precum și informații despre piața snack-urilor din Europa și Germania. Cursul va avea loc între 7-8 noiembrie la Odorheiu Secuiesc.   Pentru detalii sau înscrieri la acest…
În urma succesului primului curs de Deserturi de bucătărie, acesta va fi organizat din nou în perioada 1-2 noiembrie 2017, la Odorheiu Secuiesc. Participanţii acestui modul vor pregăti deserturi de farfurie sub 100 gr. Aceste deserturi minunate conform trendurilor internaţionale au mai multe componente: îngheţată, sosuri şi deserturi mici. Procesul tehnologic pentru aceste produse este relativ uşor şi se poate pregăti în prealabil elementele acestor deserturi şi montarea se poate realiza după comanda clientului, pentru ca aceste deserturi să fie proaspete. Participanţii cursului  vor însuşi întregul proces tehnologic al deserturilor, îngheţatei şi ornamentelor artizanale de la un cofetar premiat la…
Pralinele, trufele, bomboanele cu sau fără umpluturi, toate realizate manual, prin tehnici artizanale şi ingrediente de calitate atrag numeroşi clienţi aflaţi în căutarea unor delicatese gustoase şi originale, iar marjele de profit ale acestor produse nu sunt deloc neglijabile. Cu investiţii minime în ustensile şi accesorii şi absolvind un curs practic de numai 2 zile, puteţi învăţa să realizaţi zeci de produse din ciocolată care pot spori afacerea dumneavoastră. Înţelegerea proprietăţilor fiecărui sortiment de ciocolată, temperarea, turnarea, umplerea, îmbrăcarea, modelarea şi decorarea pralinelor şi bomboanelor pot fi însuşite în urma unui curs intensiv, alături de un cofetar experimentat sosit din…
Cea de-a zecea ediție a expoziției GastroPan, va avea loc la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018, reunind cei mai importanți furnizori de tehnologii și soluții pentru panificație, cofetărie și HoReCa. Cele patru zile ale expoziției vor găzdui, în completarea programelor desfășurate în cadrul standurilor expoziționale și Concursurile GastroPan, recunoscute pentru acordarea premiilor Pâinea Anului și Tortul Anului. A devenit deja o tradiție ca noutățile din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa să fie lansate în cadrul expoziției GastroPan, eveniment ce marchează lansarea noilor tendințe și a inovațiilor în tehnologie, reunind sub același acoperiș cei mai importanți producători și…
După pauza de organizare a Concursurilor GastroPan 2017, la sfârşitul lunii martie vom începe din nou şirul cursurilor. Revenim cu cele mai solicitate şi apreciate cursuri practice pentru brutari, cofetari şi bucătari. Totodată, am primit mai multe solicitări pentru noi tematici, astfel vă aşteptăm şi cu câteva module noi. În tabelul de mai jos vă prezentăm lista cursurilor programate pentru perioada următoare.
  În luna februarie Asociaţia Pangastro organizează două cursuri practice în colaborare cu un maestru bucatăr şi un maestru cofetar din străinătate: preparate vegane (13-14 februarie) şi ciocolaterie artizanală (22-23 februarie). Cursurile sunt spirijinite de: Nordic Import Export CO, Azaria Food Srl şi revistele Brutarul Cofetarul şi Gastromedia!     La cursul de preparate vegane, între 13-14 februarie la Odorheiu Secuiesc, participanții vor primi inițiere în secretele preparatelor vegane, care se realizează doar cu ingrediente vegetale, fără carne, pești, lactate și ouă. Se vor lucra doar cu legume, fructe, ciuperci, alge, cereale, tempeh și mirodenii – ingrediente perfect potrivite chiar…
Numărul persoanelor care adoptă un stil de viață vegetarian sau vegan este în creștere continuă la nivel mondial. Adaptarea restaurantelor pentru a primi și oaspeți vegetarieni, vegani sau care țin postul religios creștin poate să devină una din piețele cu cea mai rapidă creștere și dezvoltare. La cursul de preparate vegane, între 13-14 februarie la Odorheiu Secuiesc, participanții vor primi inițiere în secretele preparatelor vegane, care se realizează doar cu ingrediente vegetale, fără carne, pești, lactate și ouă. Se vor lucra doar cu legume, fructe, ciuperci, alge, cereale, tempeh și mirodenii – ingrediente perfect potrivite chiar și pentru meniul de…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×