gastropan-header-2018-03-01-ro-en-hu-960x200

Cursuri Practice

VĂ INVITĂM să vizitați o nouă ediție a celei mai mari expoziţii dedicate specialiştilor şi antreprenorilor din domeniile panificaţiei, cofetăriei și HoReCa! GastroPan 2016 vă așteaptă cu o doză completă de tehnologie și profesionalism, la Centrul Expo President din Târgu Mureş, în perioada 7-9 aprilie 2016. Peste 130 de furnizori de renume mondial vor expune numeroase soluții și tehnologii pentru afacerea dumneavoastră. Spațiul expozițional de 7.000 mp va găzdui, de asemenea, o serie de concursuri și demonstrații la care veți putea experimenta cele mai noi tendințe din domeniu. LA GASTROPAN 2016 VĂ AȘTEAPTĂ: ECHIPAMENTE, TEHNOLOGII, INGREDIENTE, USTENSILE, ACCESORII, CONSUMABILE, SOLUȚII,…
Cel mai mare eveniment autohton ce expune ultimele inovaţii din panifciaţie, cofetărie şi gastronomie se desfăşoară în perioada 7-9 aprilie la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Timp de 3 zile vizitatorii sunt aşteptaţi cu o gamă largă de soluţii şi tehnologii, dar şi cu numeroase concursuri susținute în cadrul expoziției. Lideri ai asociaţiilor internaţionale de profil vor înmâna câştigătorilor trofeele Pâinea şi Tortul Anului 2016.
Expoziția GastroPan 2016  va reuni în perioada 7-9 aprilie 2016, la Centrul Expo President din Târgu Mureș, specialiști, antreprenori și furnizori din domeniile morăritului, panificației, cofetăriei, HoReCa și alimentației publice.Pe lângă cea mai variată ofertă de echipamente, dotări și ingrediente, de la peste 130 de furnizori din 24 țări, expoziția oferă prilejul participării la un moment special: CINA FESTIVĂ GASTROPAN. Acest moment special, organizat în a doua seară a  expoziţiei GastroPan, oferă un prilej de relaxare alături de colegii de breaslă şi personalităţi-cheie din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi gastronomiei. Dincolo de networking și socializare, ca în fiecare an, a doua zi…
Cei mai talentaţi brutari, cofetari și bucătari autohtoni se vor întrece în cadrul celei mai importante competiții care identifică și promovează arta și profesionalismul din domeniu. Concursurile GastroPan ce se vor desfășura la Târgu Mureș în perioada 7-9 aprilie 2016 vor premia cele mai inovatoare gusturi și ultimele tendințe în materie de decorații și artă culinară. Concurenții se mai pot înscrie până pe 29 februarie pentru a intra în cursa pentru premii precum Pâinea Anului 2016 și Tortul Anului 2016. Zeci de mii de specialiști și antreprenori din toate colțurile țării se vor întâlni la Târgu Mureș în cadrul celei…
A opta ediţie a celui mai important târg autohton ce expune echipamente, materii prime, soluţii, şi tehnologii de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică se va desfăşura în perioada 7-9 aprilie 2016 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Expoziţia care şi-a câştigat o poziţie de top pe piaţa est-europeană de profil va prezenta, într-un cadru Business 2 Business, cele mai noi şi eficiente idei de afaceri pentru antreprenorii şi specialiştii din brutării, patiserii, cofetării, unități HoReCa şi alte unităţi din domeniu.Ingrediente inovatoare, tehnologii eficiente, ustensile practice, demonstraţii, conferinţe, ateliere practice şi concursuri vor anima cele 3 săli…
Aproximativ 200 brutari, cofetari și bucătari din toată ţara s-au înscris deja la Concursurile GastroPan.Sponsorii pot susţine desfăşurarea concursurilor oferind participanților și/sau câştigătorilor, cu titlu de premii, sume de bani sau diverse pachete de echipamente, ingrediente, ustensile, servicii sau produse utile în activitatea brutarilor, a cofetarilor şi bucătarilor. Dincolo de trofeele şi premiile oferite de organizatori și sponsori, câştigătorii vor beneficia de o promovare mediatică intensă. În plus, reţeta Tortului Anului va putea fi preluată de mai mulţi producători din ţară, produsul ajungând astfel la cât mai mulţi consumatori. Concursurile GastroPan se vor desfăşura în cadrul celei mai mari expoziţii…
Platourile culinare sunt o modalitate bună de a impresiona clienţii restaurantelor, acestea devenind tot mai prezente nu numai în marile unităţi HoReCa, ci şi în moteluri, pensiuni sau restaurante mai mici. La cursul dedicat platourilor culinare reci puteţi învăţa în doar 2 zile, alături de un maestru bucătar talentat, să obţineţi preparate apetisante şi să le montaţi într-un mod cât mai atractiv.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×