gastropan-2019

Cursuri Practice

Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo şi firma Boro-Info, în toamna aceasta, va organiza o serie nouă de cursuri practice pentru brutari, cofetari şi brutari. Înscrieţi-vă din timp la cele mai noi cursuri practice:
    Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo şi firma Boro-Info continuă organizarea cursurilor practice şi vara. Încă vă puteți înscrie la următoarele sesiuni de curs:         Patiserie franţuzească (22-23 iunie – Odorheiu Secuiesc)În cele 2 zile participanţii vor învăţa să realizeze 16-20 de sortimente ale patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu umplutură sărată şi dulce, ecler, dar şi baguette pentru sandviş.         Torturi de nuntă (septembrie – Odorheiu Secuiesc)În sezonul nunţilor puteţi învăţa cum se etajează un tort comestibil şi să exersaţi decorarea torturilor pe machete…
Pe măsură ce exigenţele clienţilor cresc iar concurenţa se intensifică, însuşirea tehnicilor moderne de decorare a torturilor devine o prioritate pentru cofetării, restaurante şi organizatori de evenimente. Un cake-designer specializat în străinătate va susţine un curs intensiv dedicat decorării torturilor, unde puteţi învăţa în numai două zile să realizeze dantele comestibile şi compoziţii florale deosebite. Cursul va fi organizat între 11-12 mai, la Braşov.
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în doar două zile, întregul proces tehnologic necesar obţinerii a zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie. Brutarii şi patisierii dornici de a inova şi de a experimenta modul de procesare şi coacere a mai multor tipuri de aluaturi, se pot înscrie la Cursul de brutărie artizanală (pâine şi produse de patiserie), ce va avea loc în perioada 18-19 aprilie 2016, la Odorheiu…
După modulele de preparate calde din carne de pasăre, porc şi miel, pentru prima data va fi organizat în perioada 20-21 aprilie 2016, la Braşov modulul dedicat preparatelor calde din carne de vită şi vânat. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Acest modul de curs va fi dedicat specialităților din carne de vită şi vânat și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime…
În perioada 18-19 aprilie 2016, la Braşov va fi organizat în premieră modulul dedicat preparatelor calde din carne de porc şi miel. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Acest modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de porc şi miel și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii…
Dincolo de oportunitatea excelentă de promovare a brandului în cadrul Expoziției GastroPan, a cărei public este format din persoane de decizie și specialiști invitați nominal, sponsorizarea concursurilor oferă companiilor șansa de a intra în contact direct cu specialiști din domeniul panificație-patiserie, cofetărie sau gastronomie.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×