gastropan-header-2018-03-01-ro-en-hu-960x200

Cursuri Practice

Revine cursul intensiv dedicat sculpturii în legume şi fructe care vă ajută să deveniţi artişti în decorarea preparatelor culinare. Participanţii vor învăţa să obţină astfel mai multe tipuri de flori, frunze şi alte forme specifice, dar şi să graveze în legume litere şi alte însemne grafice.
În perioada 26-27 octombrie, organizăm un nou curs de modelaj din pastă de zahăr, la București.
Toamna aduce numeroase noi cursuri practice la care sunt așteptați bucătari, cofetari, brutari sau pasionați din domeniu, dornici să își aprofundeze deprinderile în diferite ramuri ale gastronomiei, patiseriei, cofetăriei și panificației. La cursurile practice intensive programate în toamna acestui an puteți învăța să vă surprindeți clienții cu produse deosebite, dar și să creșteți profitul afacerii.
Toamna aduce numeroase noi cursuri practice la care sunt așteptați brutari, cofetari, bucătari sau pasionați din domeniu, dornici să își aprofundeze deprinderile în diferite ramuri ale panificației, cofetăriei și gastronomiei. Torturile de botez, torturile consacrate în Europa, deserturile mono-porții, produsele pentru candy bar, platourile sau sculpturile culinare și, mai nou, deserturile de bucătărie sunt câteva tematici ale modulelor de curs programate în lunile septembrie și octombrie.
Noile cursuri organizate în domeniul decorării torturilor vin cu tematici adaptate nevoilor pieței. După tematici precum stilul Vintage, dantelele comestibile și compozițiile florale, urmează în perioada 28-29 septembrie, la Bucureşti o nouă tematică ce se regăsește în comenzile tuturor cofetăriilor: botezul.
În perioada 13-14 iulie revine unul dintre cele mai solicitate cursuri practice de gastronomie. Cursul intensiv de preparare a platourilor de gustări reci se adresează bucătarilor și pasionaților dornici de a impresiona clienții restaurantelor, hotelurilorâ sau pensiunilor, cu preparate originale, care atrag atât prin gust cât și prin aspect. Cei care se înscriu la aces cursul au ocazia de a învăţa întregu proces de obținere a platourilor culinare reci, de la procesarea ingredientelor şi prepararea alimentelor de bază, la combinarea şi montarea lor într-un mod cât mai apetisant şi mai estetic. Totodată cursanţii vor afla cum să echilibreze factorii nutritivi…
În perioada 29-30 iunie, la Odorheiu Secuiesc va fi organizat în premieră un nou modul, dedicat preparatelor calde, în cadrul cărora cursanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Primul modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de pasăre și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal realizat din carne de pui se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×