gastropan-header-2018-03-01-ro-en-hu-960x200

Cursuri Practice

În perioada 8-9 iunie la Odorheiu Secuiesc Boro-Info S.R.L. organizează din nou cursul de modelare zahăr tras, suflat şi turnat, o tehnică inedită prin care se poate realiza cele mai impresionante decoraţii, elemente florale, panglici în mai multe culori, globuri, decoruri pentru torturi şi sculpturi artistice având ca materie primă exclusiv Isomaltul, un derivat al zahărului. La acest curs puteţi învăţa să topiţi materia primă la temperatura optimă şi să îl prelucraţi prin tragere pentru a-i conferi un aspect mătăsos şi sidefat, dar şi să o modelaţi la cald. Se va repeta și cursul de Macarons și Candy Bar în…
Pentru a face performanță în panificație, cofetărie sau gastronomie, trebuie să îți surprinzi clienții, să dezvolți produse adaptate nevoilor acestora, dar în același timp afacerea trebuie să facă și profit. Cursurile practice intensive ajută operatorii să își perfecționeze personalul și să își diversifice ofertele exact cu acele produse pe care piața le cere, crescând satisfacția clienților și marjele de profit, la investiții minime. Deprinderile practice necesare obținerii unor produse deosebite se pot dobândi rapid, sigur și corect alături de specialiști recunoscuți și premiați pentru talentele lor. Asociația PanGastRo și cele două publicații de specialitate ale societății Boro-Info (revistele Brutarul și…
Odată cu dezvoltarea magazinelor proprii, brutăriile și cofetăriile au început să includă și pizza în oferte. La cursul dedicat pentru începători, pe 29 iulie, la Odorheiu Secuiesc, puteți învăța să obțineți cea mai bună pizza autentică italiană alături de un maestru bucătar specializat care deține un restaurant de profil la Budapesta. Veți experimenta dozarea ingredientelor, frământarea și dospirea aluatului, tehnica divizării, rotunjirii și a întinderii blatului. Cursanții vor coace diverse sortimente de pizza, inclusiv Calzone, cu blaturi de grosimi diferite prin două tehnici – la tavă și pe piatră, având la dispoziție toate ingredientele și ustensilele necesare. Pentru detalii sau…
Pralinele artizanale şi bomboanele de ciocolată sunt acel plus cui care îşi poate impresiona clienţii o cafenea, un bar, un restaurant, o cofetărie sau chiar un hotel. Ciocolateria artizanală poate oferi profituri consistente pentru locaţiile HoReCa, iar secretele realizării acestor produse pot fi însuşite absolvind un curs practic intensiv specializat.
În perioada 18-19 mai 2015, organizăm un nou curs de modelaj în pastă de zahăr, la București. Mulţi cursanţi au fost atraşi anul acesta de tehnica modelării figurinelor din pastă de zahăr. La cursul de modelare figurine umane, cursanţii vor învăţa să obţină şi să îmbine elementele corpului, axându-se îndeosebi pe realizarea diferențelor de expresie care dau în general caracteristicile figurinelor decorative, asigurând un aspect artistic impresionant. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Torturile mono-porţii şi deserturile franţuzeşti sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră. Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 torturi şi deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. Cursul va avea loc în perioada 27-28 aprilie, timp în care participanții vor învăţa să realizeze să monteze şi să decoreze 15 sortimente diferite de torturi mono-porţii şi deserturi. Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase…
Pasionaţii ciocolatei au ocazia de a participa, între 29-30 aprilie, la un curs de ciocolaterie în cadrul căruia cursanţii pot învăţa tehnicile temperării, turnării şi modelării ciocolatei, obţinând manual praline artizanale, trufe şi bomboane în peste 20 de forme şi sortimente, cu sau fără umpluturi. Perioada: 29-30 aprilie 2015 Locația: Odorheiu Secuiesc Organizator: Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo Vezi AICI galeria foto de la cursul anterior. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×