gastropan-2019

Cursuri Practice

În cadrul cursului organizat în perioada de 14-15 mai 2019 în Brașov, cursanții vor experimenta modul de pregătire a mai multor delicatese speciale preparate din pește și crustace. Printre altele se vor însuşi cunoştinţele alegerii materiilor prime, curăţarea peştelui cu tehnici moderne, tehnici de filetare a peştelui, elementele cărnii de peşte, folosirea corectă a acestora în preparate cu minimalizarea pierderilor şi combinarea acestui tip de carne cu diferite materii prime. În cadrul cursului se vor folosi doar matierii prime naturale, sănătoase și ușor accesibile și în țara noastră: somon, caracatiță, scoci, alge marine, ton roșu, biban, crustacee, legume proaspete și…
Asociația PanGastRo organizează din nou, în perioada 21-22 mai 2019, cursul dedicat Bucătăriei creative pentru evenimente. Participanții cursului vor învăța de la un maestru bucătar premiat la mai multe competiții culinare internaționale, precum Bocuse d’Or sau Cupa mondială în arta culinară Luxemburg, mai multe meniuri complete, de la aperitive reci până la feluri principale și desert, care sunt perfect potrivite pentru evenimente speciale. Se va realiza un meniu complet cu 6 feluri de mâncare potrivit pentru o cină festivă, și un meniu de 3 feluri de mâncare potrivit pentru orice eveniment mai mic, indiferent dacă e vorbă de prânz, cină sau…
În perioada de 25-26 februarie 2019 va fi organizat cursul de cofetărie alternativă, în cadrul căruia cursanţii vor însuşi întregul proces de preparare, montare şi decorare a acestor deserturi inedite, venind astfel în întâmpinarea clienţilor care au intoleranţă alimentară. Participând la acest curs veți avea posibilitatea de a învăța cum să pregătiți o gamă largă de deserturi și torturi fără gluten, fără zahăr adăugat, fără lactate sau fără ouă. Produsele învățate și experimentate practic de cursanți includ produse de post, respectiv produse care pot fi consumate și de către clienții cu diferite intoleranțe alimentare (de gluten, lactoză ect.), și care…
Asociația PanGastRo are plăcerea de a introduce un nou curs de cofetărie/patiserie bazat pe tarte moderne. La acest curs participanții vor avea posibilitatea de a învăța cum să pregătească tarte cu diferite tipuri de aluaturi, combinații de creme și ornamente inovatoare. Pe parcursul a celor două zile cursanții vor însușii deprinderile și tehnicile corecte de prepararea a aluaturilor și modul de prepararea a cremelor și mousse-urilor din fructe și semințe oleaginoase. În cadrul cursului se va pune un accent mare pe decorarea și prezentarea tartelor pentru clienți. Câteva tarte din gama de rețete care vor fi prezentate sunt următoarele: Exotic…
Cofetarii dornici de a se perfecţiona în tehnica realizării torturilor de nuntă sunt aşteptaţi în perioada 10-11 aprilie la un nou curs intensiv specializat care urmăreşte realizarea torturilor adaptate la exigenţele clienţilor şi la tendinţele din domeniu. Tehnicile de lucru prezentate şi experimentate practic de cursanţi au în vedere atât gustul produselor cât şi decoraţiile şi caracterul natural. Învățați cum să vă surprindeți clienții cu decorațiunii comestibile spectaculoase, torturi însiropate și etajate corect, acoperite cu pastă de zahăr. Pe machete individuale, fiecare cursant va exersa tehnici de decorare a torturilor: dantele, royal icing, pictură etc., realizarea decoraţiilor încreţite sau a…
Între 05-06 februarie 2019, la Braşov va fi organizat modulul dedicat preparatelor calde din carne de porc, miel şi vită. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde. Acest modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de porc şi miel și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează…
Între 4-5 decembrie, la Braşov va fi organizat din nou cursul dedicat meniurilor complete, potrivite pentru evenimente speciale și mese festive. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate culinare. Cursanții acestei sesiuni vor pregăti preparate culinare de la aperitive reci/calde până la felul principal, astfel pot alcătui un meniu complet special și delicios. De la selectarea materiilor prime până la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor, impulsionând astfel satisfacția consumatorilor și profitul locației care servește astfel de…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×