gastropan-header-2018-03-01-ro-en-hu-960x200

Cursuri Practice

La cursul de torturi consacrate, între 15-16 octombrie 2018, la Odorheiu Secuiesc, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca 15 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert…
Datorită cererii mari pentru torturile consacrate, în ianuarie vom organiza un curs nou, modulul doi pentru această tematică: Torturi la modă. Acest curs va fi organizat în perioada 4-5 iunie, la Odorheiu Secuiesc. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca. 12-15 de torturi renumite. Atât torturile cât şi decorurile pentru acestea vor fi realizate manual. Cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic, torturile vor fi pregătite din ingrediente obişnuite şi pe baza reţetelor…
În perioada de 22-23 octombrie 2018 va fi organizat cursul de cofetărie raw-vegan, în cadrul căruia cursanţii vor însuşi întregul proces de preparare, montare şi decorare a acestor deserturi inedite, venind astfel în întâmpinarea clienţilor care au intoleranţă alimentară. La acest curs practic, cursanţii vor învăţa, sub îndrumarea a doi cofetari experimentaţi, cum să pregătească deserturi fără coacere sau gătire, folosind ca materii prime doar diferite seminţe, nuci, legume, fructe şi condimente. Aceste preparate speciale sunt potrivite pentru un regim de post, nu conțin gluten sau lactoză, şi cu toate acestea, sunt impresionant de delicioase. Specificul cursului este că produsele,…
În perioada de 24-25 octombrie 2018, la Odorheiu Secuiesc va fi organizat în premieră cursul de bucătărie raw-vegan, în cadrul căruia cursanţii vor însuşi, sub îndrumarea a doi bucătari experimentaţi în această nișă, modul de pregătire a acestor meniuri cu preparate speciale. Meniurile realizate sunt potrivite pentru clienţii care ţin un regim de post sau au intoleranţă alimentară. Printre produsele realizate la curs vor fi preparate fără gluten, fără lactoză, fără carne, care nu sunt coapte sau gătite, doar încălzite la cel mult 42 de grade şi, cu toate acestea, sunt surprinzător de delicioase, iar la aspect vizual seamănă foarte…
18-19 iunie va fi dedicată deserturilor, celor pregătite în bucătăriile restaurantelor. În premieră va fi organizat cursul de Deserturi de restaurant, în colaborare cu singura Lady Chef din România. La acest modul o să învăţaţi realizarea mai multor deserturi rapide şi veţi însuși cele mai noi tehnici de pregătire a acestora. Aceste deserturi au mai multe componente: îngheţată, sosuri şi deserturi mici. Se va pregăti astfel aproximativ 7 deserturi, fiecare fiind compus din 3 elemente. Printre altele se va pregăti: Mousse de mango, acompaniat de sorbet de zmeură şi tartar de mango cu ghimbir, Desert rece cu zmeură şi fursecuri…
  Torturile monoporţii sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră.Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 torturi şi deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare. Cursul va avea loc în perioada 6-7 iunie 2018, timp în care participanții vor învăţa să realizeze să monteze şi să decoreze 15 sortimente diferite de torturi monoporţii şi deserturi. Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase şi nutritive,…
În cadrul cursului organizat în premieră în perioada de 20-21 iunie 2018 în Brașov, cursanții vor experimenta modul de pregătire a mai multor delicatese speciale preparate din pește și crustace. Printre altele se vor însuşi cunoştinţele alegerii materiilor prime, curăţarea peştelui cu tehnici moderne, tehnici de filetare a peştelui, elementele cărnii de peşte, folosirea corectă a acestora în preparate cu minimalizarea pierderilor şi combinarea acestui tip de carne cu diferite materii prime. În cadrul cursului se vor folosi doar matierii prime naturale, sănătoase și ușor accesibile și în țara noastră: somon, caracatiță, scoci, alge marine, ton roșu, biban, crustacee, legume…

Login


Aţi uitat parola? |  Aţi uitat utilizatorul?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×