Aperitive reci şi calde

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

Cursul este amanât în contextul COVID-19 și urmează să fie reprogramat. Vom reveni cu detalii!

Locuri disponibile:

12

Detalii:

În cadrul acestui modul accentul va fi pus pe tendințele anului 2020. Printre altele se va pregăti mușchiuleț de porc cu pere și cremă de nuci, Yorkshire pudding cu roast beef și cremă de muștar, file de cod cu piure de avocado și chorizo gălbiori, piept de pui cu piele, tartă de cartofi, piure de dovleac și chips de parmezan cu cafea și multe altele. Tematica include aproximativ 5 aperitive reci şi 5 aperitive calde.

În cadrul acestui curs intensiv se va pregăti următoarele rețete:

Aperitive reci

  • Chips de seminţe cu păstrăv afumat
  • Muşchiuleţ de porc cu pere şi cremă de nuci
  • Royal din şalău cu prosciutto crudo
  • Chips oatcakes cu piure de mazăre, san jacques şi pudră de prosciutto crudo
  • Yorkshire pudding cu roast beef, şi cremă de muştar

Aperitive calde

  • File de cod cu piure de avocado şi chorizo, gălbiori
  • Piept de pui cu piele, tartă cartofi, piure de dovleac, chips de parmesan cu cafea
  • Rulou de curcan, piure cartofi dulce
  • Muşchi de vită cu pudră de praz, morcovi baby glasat cu popcorn şi cartofi dulci dauphinoise
  • File lup de mare cu legume şi sos cu citrus fresh

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea al acestor preparate și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.

  • 10 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 17:30
                  ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 12-15
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Satu Mare

Tariful de participare este 1200 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Florin KISS

Culinary Advisor la Unilever Food Solution Romania şi are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.

Satu Mare

Galerie de imagini