Bufet suedez pentru evenimente speciale

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019
7-8 decembrie 2021

Locuri disponibile:

7

Detalii:

Ceea ce noi numim azi bufet suedez este traducerea pe care englezii si americanii au preferat-o complicatului Smörgåsbord din limba suedeza pentru a denumi nu un produs tipic suedez pe care sa-l fi imprumutat, ci un mod de prezentare a mancarii. Mai exact, produsele gastronomice – aperitive (calde si reci), mancaruri si deserturi, in portii mini – sunt expuse, iar comesenii sunt invitati sa se serveasca singuri – din ce doresc si cat doresc, fara ca pentru asta sa fie nevoie de chelneri.


Rețete bufet suedez:

- Roast beef cu cremă de anghinare

- Rulouri din brânză de capră în mantie de nucă și miere

- Royal din șalău cu prosciutto crudo

- Mini cheesecake cu brânză de capră și dulceață de ceapă roșie

- Iepure în crustă cu ficat de gâscă și salată fresh

- Mușchiuleț de porc cu pere și cremă de nuci

- Ton cu salată de alge și mango

- Chifteluțe de pui indiene

- Sortimente de raffaelo

 ….etc.

Prin parcurgerea rețetelor se va prezenta întregul proces tehnologic de prepararea al acestor preparate și tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului, se va lucra cu coji de tarte, se va prezenta preparate gătite la souvide, diverse crutoane. 


  • durata : 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                  ziua II - 8:00 - 15:00
  • locuri disponibile: 10
  • grad de dificultate: easy-medium
  • locația: Târgu Mureș

Tariful de participare este 1500 RON. Acesta include prezentarea, mapă de curs cu reţetele, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta

Menționăm că datele stabilite pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni.  Vă mulțumim pentru înțelegere!
Detalii: telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Formator:

Image

Florin KISS

Culinary Advisor la Unilever Food Solution Romania şi are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.

Galerie de imagini