Ciocolaterie artizanală

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

8-9 noiembrie 2021 

Locuri disponibile:

4

Detalii:

Pralinele, trufele, bomboanele cu sau fără umpluturi, toate realizate manual, prin tehnici artizanale şi ingrediente de calitate atrag numeroşi clienţi aflaţi în căutarea unor delicatese gustoase şi originale, iar marjele de profit ale acestor produse nu sunt deloc neglijabile. Cu investiţii minime în ustensile şi accesorii şi absolvind un curs practic de numai 2 zile, puteţi învăţa să realizaţi zeci de produse din ciocolată care pot spori afacerea dumneavoastră.

Înţelegerea proprietăţilor fiecărui sortiment de ciocolată, temperarea, turnarea, umplerea, îmbrăcarea, modelarea şi decorarea pralinelor şi bomboanelor pot fi însuşite în urma unui acestui curs intensiv, alături de un cofetar experimentat. Tehnica temperării ciocolatei formează structura cristalină optimă a materiei prime, asigurând un gust catifelat şi un aspect imaculat produselor finite.

Pornind de la acest prim pas al temperării materiei prime, la cursul de ciocolaterie puteţi învăţa să obţineţi manual praline artizanale, trufe şi bomboane în peste 20 de forme şi sortimente, cu sau fără umpluturi.

Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Lengyel László Levente.

Iată ce se poate învăța:
?Bombă de zmeură 
?Praline cu portocale-vanilie 
?Praline cu boabe Tonka 
?Plachetă de cafea cu wiskey scoţian
?Diamant de fistic
?Figaro
?Praline cu levănţică
?Praline pasion fruit cu vanilie
?Praline cu burbon de vanilie 
?Praline cu migdale cu două tipuri de umpluturi 
?Biluţe de trufe cu ciocolată neagră 
?Praline de trufe cu ciocolată neagră şi cafea
?Biluţe de trufe cu alune
?Trufe de căpşuni cu căpşuni liofilizate
?Praline cu vișine în alcool (Cherry Queen)
?Bluțe de trufe cu fistic
?Praline fructul mării cu umplutură de alune sau migdale
?Inel de cremă cu votcă
?Arc de portocale
etc.....
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 19:00
                    ziua II - 8:00 - 16:00
  • locuri disponibile: 10
  • grad de dificultate: easy-medium

Tariful de participare este 1300 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei.

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni.  Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, sau prin whatsapp sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

László LENGYEL

Maestru cofetar - Cake designer. Campion la diferite competiții interne de cofetărie. Specializat în flori și figurine din marțipan și fondant (pastă de zahăr), cofetărie tradițională și cofetărie inovatoare franțuzească (new wave).

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini