Cluj-Napoca 2.0 - Modul aperitive calde și piese de evenimente

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

12-13 octombrie 2021

Locuri disponibile:

15

Detalii:

La fiecare curs aducem rețete noi sau rețete vechi pe care le îmbunătățim.
La acest modul vom pune accent pe uleiuri aromate, diverse pudre și tehnici culinare. Îmbinăm teoria cu practica, încurajăm învățarea experiențială, ghidați pas cu pas de profesioniști.

De ce să participi la cursurile noastre?
Pentru că vei dezvolta competențele și cunoștințele necesare în domeniul gastronomic, pentru că vei dezvolta abilități, înțelegere și pricepere care te vor ajuta să te desfășori în bucătărie.
La acest modul vom pregăti 5 rețete de antreuri calde și 10 piese de antreuri reci.

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea al acestor preparate și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.

  • 15 rețete
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                  ziua II - 8:00 - 15:00
  • locuri disponibile: 15
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Cluj Napoca
  • masa în prima zi este asigurată

Tariful de participare este 1300 RON.
Acesta include instruirea, mapă de curs cu rețetele tipărite, materiile prime și ustensilele sunt asigurate.


Urmărește periodic agenda cursurilor și înscrie-te la cel care ți se potrivește cel mai bine.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni.  Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau whatsapp sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Florin KISS

Culinary Advisor la Unilever Food Solution Romania şi are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.