Curs de Modelat figurine

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

23-24 iunie 2021

Locuri disponibile:

5

Detalii:

 
La acest curs practic participanții vor învăța folosirea corecta a materiilor prime, mai ales a pastei de modelat și a coloranților. 

Va fi prezentat caracteristicile și proprietățile pastei de modelat, de ce se deosebește de pasta de îmbracat tortul. 

Cursanții vor învăța tehnicile de bază pentru a modela figurinele, băiat și fetiță, apoi se realizează și celelalte accesorii care întregesc peisajul din imagine.

Va fi prezentat cromatica și combinarea culorilor într-o compoziție pentru un design perfect și atractiv, cum se folosesc corect coloranții pentru a picta tortul și figurinele.
Din izomalt se va realiza apa și se va învăța tehnica de prindere în tort .
 


Workshop-ul este susţinut de către maestrul cofetar Vătămăniuc Mariana. Cursul este interactiv și necesită participarea cursantului la procesul de realizare a tortului.

• durata cursului: 2 zile
• program: ziua I - 9:00 - 19:00
                 ziua II - 8:00 - 15:30
• locuri disponibile: 10
• grad de dificultate: începător-mediu
• formator: Vătămăniuc Mariana
• locație: PanGastRo Training Center – Odorheiu Secuiesc


Tariful de participare este 1400 RON. Acesta include instruirea, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta

Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

PanGastRo Training Center

Galerie de imagini